EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Egyéb Nagykanizsa

Szárnyal az Izzó

Újabb fölényes győzelmével megerősítette élmezőnybeli tagságát a Nagykanizsai Izzó SE az NB II-es férfi kézilabda-bajnokságban. Madarász Péter legénysége ezúttal a megyebeli rivális keszthelyi Georgikon DSE-t verte 40-21-re.

A találkozón egy pillanatig sem forgott veszélyben a házigazdák győzelme, akik támadásban és védekezésben is ellenfelük fölé nőttek. A sikerből Csalló Ádám kilenc, Bándi András nyolc találattal vette ki a részét. Ez a két játékos ott van a pontvadászat legjobb mesterlövészei között: Bándi 42 góllal a harmadik, Csalló 37-tel a hetedik a listán.


Csalló Ádám (kékben, labdával) kilenc találatával a mezőny legeredményesebb játékosa volt (Fotó: Gergely Szilárd)

A kanizsaiaknak nem ez az első nagy különbségű sikerük a bajnokságban, korábban tízzel verték a Kaposvárt, tizeneggyel a Rinyamenti KC-t. Az Izzó eddigi remek őszi teljesítményével a második helyen áll a tabellán, csak a Nemzeti Kézilabda Akadémia U22-es csapata előzi meg. A NEKA-nak 12, a Kanizsának 10 pontja van, akárcsak a harmadik Rinyamenti KC-nak, amely rosszabb gólkülönbségével szorul a dobogó harmadik fokára. Az Izzó gólkülönbsége (plusz 45) kiemelkedik az osztályból, ennél a listavezető is jóval szerényebb teljesítménnyel büszkélkedhet (plusz 26).

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.