EUR: 323,04 Ft
CHF: 282,28 Ft
2018. október 15., hétfő
Teréz

Egyéb Nagykanizsa

Szárnyal az Izzó

Újabb fölényes győzelmével megerősítette élmezőnybeli tagságát a Nagykanizsai Izzó SE az NB II-es férfi kézilabda-bajnokságban. Madarász Péter legénysége ezúttal a megyebeli rivális keszthelyi Georgikon DSE-t verte 40-21-re.

A találkozón egy pillanatig sem forgott veszélyben a házigazdák győzelme, akik támadásban és védekezésben is ellenfelük fölé nőttek. A sikerből Csalló Ádám kilenc, Bándi András nyolc találattal vette ki a részét. Ez a két játékos ott van a pontvadászat legjobb mesterlövészei között: Bándi 42 góllal a harmadik, Csalló 37-tel a hetedik a listán.


Csalló Ádám (kékben, labdával) kilenc találatával a mezőny legeredményesebb játékosa volt (Fotó: Gergely Szilárd)

A kanizsaiaknak nem ez az első nagy különbségű sikerük a bajnokságban, korábban tízzel verték a Kaposvárt, tizeneggyel a Rinyamenti KC-t. Az Izzó eddigi remek őszi teljesítményével a második helyen áll a tabellán, csak a Nemzeti Kézilabda Akadémia U22-es csapata előzi meg. A NEKA-nak 12, a Kanizsának 10 pontja van, akárcsak a harmadik Rinyamenti KC-nak, amely rosszabb gólkülönbségével szorul a dobogó harmadik fokára. Az Izzó gólkülönbsége (plusz 45) kiemelkedik az osztályból, ennél a listavezető is jóval szerényebb teljesítménnyel büszkélkedhet (plusz 26).

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.