EUR: 345,36 Ft
CHF: 321,35 Ft
2020. június 02., kedd
Anita, Kármen

Egyéb Dunaújváros

Szavalóverseny a Dunaferrben

Ismét városi szavalóversenyt szervezett a Dunaferr iskola. Az eseményen tizenkilencedik alkalommal mutathatták meg tudásukat az általános és középiskolások. 

Szakértő zsűri értékelte az iskolás szavalók produkcióit a városi versmondóversenyen: Őze Áron, a Bartók Kamaraszínház igazgatója, Smuk Imre, az intézmény korábbi művészeti vezetője, Kövesi Edit, a Dunaferr iskola pedagógusa, és Katona Zsuzsa, a József Attila Könyvtár volt vezetője hallgatta a költeményeket.


A díjazottak értékes nyereményeket kaptak a könyvtár és a színház jóvoltából (fotó: Dunaújvárosi Szakképzési Centrum)

A grémium az általános iskolások „küzdelmeiben” Horváth Lilit találták a legjobbnak, a második helyet Nagy Ádám, a harmadikat Gréta Tímea szerezte meg. A középiskolások között a széchenyis Tilinger Donát bizonyult a legjobbnak, aki mellé Rácz Annamária és Rostási Ádám állhatott fel a képzeletbeli dobogóra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.