2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Szeged

Szegedi Fidesz-alelnök

A párt alelnökének választották Novák Katalint a XXVII. budapesti tisztújító kongresszuson, amelyen Orbán Viktor kormányfő maradt az elnök. A szegedi születésű család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár mellett Gulyás Gergelyt, Kubatov Gábort és Németh Szilárdot választották újra.

Novák Katalin összesen 1297 szavazatot kapott a küldöttektől, és az európai számvevőszéki taggá választott Pelczné Gáll Ildikót váltja a poszton. Orbánra 1358-an, Gulyásra 1310-en, Kubatovra 1298-an, Némethre 1281-en voksoltak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.