EUR: 323,90 Ft
CHF: 280,70 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Egyéb Szeged

Szegedi Fidesz-alelnök

A párt alelnökének választották Novák Katalint a XXVII. budapesti tisztújító kongresszuson, amelyen Orbán Viktor kormányfő maradt az elnök. A szegedi születésű család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár mellett Gulyás Gergelyt, Kubatov Gábort és Németh Szilárdot választották újra.

Novák Katalin összesen 1297 szavazatot kapott a küldöttektől, és az európai számvevőszéki taggá választott Pelczné Gáll Ildikót váltja a poszton. Orbánra 1358-an, Gulyásra 1310-en, Kubatovra 1298-an, Némethre 1281-en voksoltak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Japán 2-1-re legyőzte a harmadik perctől emberhátrányban futballozó Kolumbiát kedden a H csoport első fordulójának szaranszki mérkőzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.