EUR: 323,52 Ft
CHF: 282,94 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Szerelmesek? Neymart figyelte Palvin

Párizsban a lelátóról szurkolt Palvin Barbi a világ egyik legdrágább focistájának, Neymarnak. A Paris Saint-Germain még egy 10-es számú mezzel is meglepte a gyönyörű magyar modellt. Sokan azt gondolják, hogy a két világsztár végre egymásra talált.

Palvin Barbi és Neymar egy pár? – hónapok óta ez a kérdés tartja lázban a külföldi sajtót. Korábban a Sun angol bulvárlap írt arról, hogy Barbi szeptemberben hajnali ötkor távozott abból a londoni lakásból, ahová a PSG-focistával, Neymarral ment bulizni. Távozáskor már egy másik ruha volt Barbin. Az újságok pedig rögtön találgatni kezdtek. A szupermodell és a focista az Instagram-oldalán is elkezdett finoman üzengetni egymásnak, de hivatalosan nem vállalták fel a kapcsolatot. Most hétvégén a magyar modell már a lelátóról szurkolt a barátjának. Vele volt Tyga, az amerikai rapper, Kylie Jenner exe is, és együtt nézték végig a meccset, a szünetekben egymást szórakoztatták. A klub mindkettejüket egy-egy névre szóló mezzel is meglepte, természetesen 10-est kaptak, amilyen Neymaré a csapatban.


Profimedia, KCS Presse

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Születésnaposok indítják a klubszezont

    Születésnaposok indítják a klubszezont

    Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

  • Rangos díjat kapott a Nanushka

    Rangos díjat kapott a Nanushka

    A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.