2018. március 21., szerda
Benedek

Extra

Szerelmesek? Neymart figyelte Palvin

Párizsban a lelátóról szurkolt Palvin Barbi a világ egyik legdrágább focistájának, Neymarnak. A Paris Saint-Germain még egy 10-es számú mezzel is meglepte a gyönyörű magyar modellt. Sokan azt gondolják, hogy a két világsztár végre egymásra talált.

Palvin Barbi és Neymar egy pár? – hónapok óta ez a kérdés tartja lázban a külföldi sajtót. Korábban a Sun angol bulvárlap írt arról, hogy Barbi szeptemberben hajnali ötkor távozott abból a londoni lakásból, ahová a PSG-focistával, Neymarral ment bulizni. Távozáskor már egy másik ruha volt Barbin. Az újságok pedig rögtön találgatni kezdtek. A szupermodell és a focista az Instagram-oldalán is elkezdett finoman üzengetni egymásnak, de hivatalosan nem vállalták fel a kapcsolatot. Most hétvégén a magyar modell már a lelátóról szurkolt a barátjának. Vele volt Tyga, az amerikai rapper, Kylie Jenner exe is, és együtt nézték végig a meccset, a szünetekben egymást szórakoztatták. A klub mindkettejüket egy-egy névre szóló mezzel is meglepte, természetesen 10-est kaptak, amilyen Neymaré a csapatban.


Profimedia, KCS Presse

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Kamu képekkel fenyegeti az Iszlám Állam Meghan Markle-t

    Kamu képekkel fenyegeti az Iszlám Állam Meghan Markle-t

    Hamarosan elérkezik a nagy nap, amikor Harry herceg feleségül veszi Meghan Markle-t. Felhőtlen boldogságukba csupán egy dolog rondít bele: a leendő aráról készült kamu pucér képek, melyeket egy az Iszlám Államhoz (IS) köthető portál tett közzé az interneten.

  • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

    Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

    Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.