2017. december 13., szerda
Luca, Otília

Extra

Szerelmesek? Neymart figyelte Palvin

Párizsban a lelátóról szurkolt Palvin Barbi a világ egyik legdrágább focistájának, Neymarnak. A Paris Saint-Germain még egy 10-es számú mezzel is meglepte a gyönyörű magyar modellt. Sokan azt gondolják, hogy a két világsztár végre egymásra talált.

Palvin Barbi és Neymar egy pár? – hónapok óta ez a kérdés tartja lázban a külföldi sajtót. Korábban a Sun angol bulvárlap írt arról, hogy Barbi szeptemberben hajnali ötkor távozott abból a londoni lakásból, ahová a PSG-focistával, Neymarral ment bulizni. Távozáskor már egy másik ruha volt Barbin. Az újságok pedig rögtön találgatni kezdtek. A szupermodell és a focista az Instagram-oldalán is elkezdett finoman üzengetni egymásnak, de hivatalosan nem vállalták fel a kapcsolatot. Most hétvégén a magyar modell már a lelátóról szurkolt a barátjának. Vele volt Tyga, az amerikai rapper, Kylie Jenner exe is, és együtt nézték végig a meccset, a szünetekben egymást szórakoztatták. A klub mindkettejüket egy-egy névre szóló mezzel is meglepte, természetesen 10-est kaptak, amilyen Neymaré a csapatban.


Profimedia, KCS Presse

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.