2020. május 29., péntek
Magdolna

Extra

Szerelmesek? Neymart figyelte Palvin

Párizsban a lelátóról szurkolt Palvin Barbi a világ egyik legdrágább focistájának, Neymarnak. A Paris Saint-Germain még egy 10-es számú mezzel is meglepte a gyönyörű magyar modellt. Sokan azt gondolják, hogy a két világsztár végre egymásra talált.

Palvin Barbi és Neymar egy pár? – hónapok óta ez a kérdés tartja lázban a külföldi sajtót. Korábban a Sun angol bulvárlap írt arról, hogy Barbi szeptemberben hajnali ötkor távozott abból a londoni lakásból, ahová a PSG-focistával, Neymarral ment bulizni. Távozáskor már egy másik ruha volt Barbin. Az újságok pedig rögtön találgatni kezdtek. A szupermodell és a focista az Instagram-oldalán is elkezdett finoman üzengetni egymásnak, de hivatalosan nem vállalták fel a kapcsolatot. Most hétvégén a magyar modell már a lelátóról szurkolt a barátjának. Vele volt Tyga, az amerikai rapper, Kylie Jenner exe is, és együtt nézték végig a meccset, a szünetekben egymást szórakoztatták. A klub mindkettejüket egy-egy névre szóló mezzel is meglepte, természetesen 10-est kaptak, amilyen Neymaré a csapatban.


Profimedia, KCS Presse

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.