2020. június 01., hétfő
Tünde

Belföld

Szexragadozó volt a földrajztanár

Nem tanult a hibájából az a budapesti földrajztanár, aki többször is az iskola földrajzszertárában feküdt le a nyolcadikos kislánnyal. A bíróság egy másik eset miatt három év szabadságvesztéssel sújtotta.

– Misi bácsi, a földrajztanár az általános iskolában természetjáró egyesületet is vezetett, ahová csak olyan gyerekeket vett fel, akiket könnyen irányíthatott. Kirándulni, biciklizni, táborozni jártunk – mesélte a Lokálnak Bánkuti Anita. –  Tizenhárom éves voltam, amikor a vokányi táborban egy nyolcadikos lánnyal és Misi bácsival a padon beszélgettünk. Csiklandozott, puszilgatott minket, majd előbb a nyolcadikos lányt csókolta szájon, utána engem. Nem háborodtam fel rajta, azt éreztem, hogy kiválasztottak vagyunk. Még azon sem rökönyödtem meg, hogy másnap, amikor senki nem látta, benyúlt a bugyimba. A táborozás után többször is elhívott a bicikliüzletébe segíteni, ott minden megtörtént, ami megtörténhet, csak a közösülés nem.


Anita elmondta, három nappal az után, hogy tizennégy éves lett, a tanár úgy vette el a szüzességét, hogy nem is védekezett. Később az iskolában is gyakran magáévá tette, a földrajzszertárban. Anita azt hitte, ez így természetes.

– Misi bácsi olyan lányokat keresett és csábított el, mint én. A nagyszüleim neveltek, bizonytalan voltam, de nagyon vágytam a szeretetre – folytatta Anita – Sejtelmem sem volt, hogy amit velem tesz, az bűncselekmény. Az osztálytársaim sejtették, hogy lehet közöttünk valami, de Misi bácsi a lelkemre kötötte, hogy ne beszéljek róla, mert akkor őt támadhatják. Amikor leérettségiztem, feleségül vett. Azt hittem, már nincs neki ahhoz hasonló kalandja, mint amilyen az enyém volt. Arra gondoltam, hogy már nem tud a kislányokhoz ilyen közel kerülni, hiszen köztünk is 18 év a korkülönbség.


Anita csak pár éve, a válás után kezdett gyanakodni, amikor kipattant a botrány: az egyik szülő meglátta a kislányát csókolózni a tanárral. Feljelentést tett kiskorú veszélyeztetése miatt, Mihályt első fokon három év szabadságvesztésre ítélte a Budai Központi Kerületi Bíróság, és öt évre eltiltotta a tanítástól. Az 55 éves férfi most egy 21 éves lánnyal él együtt, szabadlábon várja a másodfokú tárgyalást.

– Egy beteg ember, és remélem, hogy a bíróság másodfokon örökre eltiltja őt a tanítástól. Úgy tudom, több tucat lánnyal bánt el így, most csak azért álltam a nyilvánosság elé, hogy soha többé egyetlen kislányt se molesztálhasson – zárta szavait Anita.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fidesz: Az MSZP hiteltelen nemzeti ügyekben

    Fidesz: Az MSZP hiteltelen nemzeti ügyekben

    Az MSZP hiteltelen a nemzeti ügyekben, a Fidesz a nemzeti összetartozás ügyében senkit nem tekint hitelesnek, aki Gyurcsány Ferenccel összeáll – írta a nagyobbik kormánypárt frakcióigazgatója hétfői közleményében a szocialista Molnár Zsolt nyilatkozatára reagálva.

  • A veszélyhelyzet megszüntetéséről tárgyal az Országgyűlés a héten

    A veszélyhelyzet megszüntetéséről tárgyal az Országgyűlés a héten

    Háromnapos üléssel folytatja munkáját az Országgyűlés ezen a héten. A képviselők kedden ismét a kormány tagjait kérdezhetik, szerdán a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet megszüntetéséről kezdenek tárgyalni, míg csütörtökön a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából tartanak emlékülést.