2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Egyéb IX.kerület

Szulák Andrea mint Mrs. Johnstone

A Turay Ida Színház Vértestvérek című előadása folyamatosan műsoron van. A musicalben Szulák Andrea játssza a főszerepet, aki Mrs. Johnstone szerepében csak a szeretetet tudja adni gyermekeinek.

A színésznő a darabról  a színház beharangozó anyagában elmondta, hogy viszonylag kis térben, a nézőtől szinte karnyújtásnyira őszinte, igazi érzelmeket közvetíteni mindig fontos feladat. A gyermekét bármilyen formában elvesztő anya átélése rendkívül megterhelő számára, minden előadás végére egy kicsit ki is készül. A színházban nagyon szeretetteli légkör veszi körül, mind a kollégái, mind a színház összes munkatársa részéről, a nézők pedig imádják az előadást, hatalmas energiát, szeretet kap tőlük aszerint, ahogy haladnak a történettel a végkifejlet felé. Szem nem marad szárazon az előadás végére.

Kapcsolódó Cikkek

  • Elektromos autógyár Ózdon?

    Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

  • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.