2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Egyéb IX.kerület

Szulák Andrea mint Mrs. Johnstone

A Turay Ida Színház Vértestvérek című előadása folyamatosan műsoron van. A musicalben Szulák Andrea játssza a főszerepet, aki Mrs. Johnstone szerepében csak a szeretetet tudja adni gyermekeinek.

A színésznő a darabról  a színház beharangozó anyagában elmondta, hogy viszonylag kis térben, a nézőtől szinte karnyújtásnyira őszinte, igazi érzelmeket közvetíteni mindig fontos feladat. A gyermekét bármilyen formában elvesztő anya átélése rendkívül megterhelő számára, minden előadás végére egy kicsit ki is készül. A színházban nagyon szeretetteli légkör veszi körül, mind a kollégái, mind a színház összes munkatársa részéről, a nézők pedig imádják az előadást, hatalmas energiát, szeretet kap tőlük aszerint, ahogy haladnak a történettel a végkifejlet felé. Szem nem marad szárazon az előadás végére.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.

 • Táborozást nyertek a betűfalók

  Táborozást nyertek a betűfalók

  Június elején tartották a Hahó, könyvtár(s)ak! című megyei olvasásnépszerűsítő játék szóbeli döntőjét, ahol kiderült, ki vehet részt a teljesen ingyenes, színes programokkal teli egyhetes táborban.