2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb IX.kerület

Szulák Andrea mint Mrs. Johnstone

A Turay Ida Színház Vértestvérek című előadása folyamatosan műsoron van. A musicalben Szulák Andrea játssza a főszerepet, aki Mrs. Johnstone szerepében csak a szeretetet tudja adni gyermekeinek.

A színésznő a darabról  a színház beharangozó anyagában elmondta, hogy viszonylag kis térben, a nézőtől szinte karnyújtásnyira őszinte, igazi érzelmeket közvetíteni mindig fontos feladat. A gyermekét bármilyen formában elvesztő anya átélése rendkívül megterhelő számára, minden előadás végére egy kicsit ki is készül. A színházban nagyon szeretetteli légkör veszi körül, mind a kollégái, mind a színház összes munkatársa részéről, a nézők pedig imádják az előadást, hatalmas energiát, szeretet kap tőlük aszerint, ahogy haladnak a történettel a végkifejlet felé. Szem nem marad szárazon az előadás végére.

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.