EUR: 344,94 Ft
CHF: 320,32 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Sopron

Szuperprodukció a dESZKa Társulattól

Sikeres évadot zárt a dESZKa Társulat idén, hiszen a Made in Hungária című darabjával tizenhárom előadást tartott, és mindegyik végén állva tapsolt a közönség.

A csapatot nagy megtiszteltetés érte, ugyanis mellé állt Magyarország egyik legsikeresebb zenekara, a szövegeiről is méltán híres Kowalsky meg a Vega, így egy új szuperprodukcióval jelentkezik a társulat. Betuker Botond művészeti vezetőtől megtudtuk, a carpe diem, azaz „ragadd meg a napot” tematikájú darab, Kowalskyék után szabadon, a Varázsszavak címet kapta, és 2018 tavaszára tervezik az ősbemutatót. A mű egyben a Holt költők társasága feldolgozása. Ezúttal is, mint eddig, a dESZKA tagjai együtt dolgoznak társaikkal, a zsirai Fogyatékosok Otthona lakóival. A táncpróbák és a korrepetállások már elkezdődtek az Eötvös Gimnáziumban.

Fotó: dESZKa / JOBIKA

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.