EUR: 319,38 Ft
CHF: 282,05 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Sopron

Szuperprodukció a dESZKa Társulattól

Sikeres évadot zárt a dESZKa Társulat idén, hiszen a Made in Hungária című darabjával tizenhárom előadást tartott, és mindegyik végén állva tapsolt a közönség.

A csapatot nagy megtiszteltetés érte, ugyanis mellé állt Magyarország egyik legsikeresebb zenekara, a szövegeiről is méltán híres Kowalsky meg a Vega, így egy új szuperprodukcióval jelentkezik a társulat. Betuker Botond művészeti vezetőtől megtudtuk, a carpe diem, azaz „ragadd meg a napot” tematikájú darab, Kowalskyék után szabadon, a Varázsszavak címet kapta, és 2018 tavaszára tervezik az ősbemutatót. A mű egyben a Holt költők társasága feldolgozása. Ezúttal is, mint eddig, a dESZKA tagjai együtt dolgoznak társaikkal, a zsirai Fogyatékosok Otthona lakóival. A táncpróbák és a korrepetállások már elkezdődtek az Eötvös Gimnáziumban.

Fotó: dESZKa / JOBIKA

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.