EUR: 322,92 Ft
CHF: 282,21 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Tankon pózol a magyar Chuck Norris

Bátran kijelenthető, immár nekünk is van akcióhősünk! Krisna Gábor már kezdi megszokni, hogy rengetegen összetévesztik a világhírű Chuck Norrisszal, nemegyszer autogramot is kértek tőle.

Bár a magyar üzletember korábban egyáltalán nem vágyott hírnévre, most mégis filmezésre adta a fejét, ráadásul a vérbeli akcióhőst, Chuck Norrist alakítja. Bruce Lee ősi ellenségének hasonmása még a színész akrobatikus mutatványait is elleste.


– A Meglepkék csapata hirdetett meg egy válogatást, ahol Chuck Norris hasonmását keresték – beszélt karrierjének kezdetéről Krisna Gábor. – Érthető módon ezt nem hagyhattam ki, bár inkább csak a poén kedvéért jelentkeztem – nevette el magát Gábor, aki a civil életében vállalkozóként dolgozik, de boldogan bújt a filmsztár bőrébe egy videó erejéig, amivel a készítők azt szerették volna bemutatni, hogy bárkiből lehet akcióhős, főként ha tankot is bérel hozzá.

Fotó: Meglepkék.hu

Fotó: Meglepkék.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • Születésnaposok indítják a klubszezont

    Születésnaposok indítják a klubszezont

    Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

  • Rangos díjat kapott a Nanushka

    Rangos díjat kapott a Nanushka

    A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.