2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Extra

Tankon pózol a magyar Chuck Norris

Bátran kijelenthető, immár nekünk is van akcióhősünk! Krisna Gábor már kezdi megszokni, hogy rengetegen összetévesztik a világhírű Chuck Norrisszal, nemegyszer autogramot is kértek tőle.

Bár a magyar üzletember korábban egyáltalán nem vágyott hírnévre, most mégis filmezésre adta a fejét, ráadásul a vérbeli akcióhőst, Chuck Norrist alakítja. Bruce Lee ősi ellenségének hasonmása még a színész akrobatikus mutatványait is elleste.


– A Meglepkék csapata hirdetett meg egy válogatást, ahol Chuck Norris hasonmását keresték – beszélt karrierjének kezdetéről Krisna Gábor. – Érthető módon ezt nem hagyhattam ki, bár inkább csak a poén kedvéért jelentkeztem – nevette el magát Gábor, aki a civil életében vállalkozóként dolgozik, de boldogan bújt a filmsztár bőrébe egy videó erejéig, amivel a készítők azt szerették volna bemutatni, hogy bárkiből lehet akcióhős, főként ha tankot is bérel hozzá.

Fotó: Meglepkék.hu

Fotó: Meglepkék.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Karanténba került az Avatar 2. stábja

  Karanténba került az Avatar 2. stábja

  Kalandos úton érkezett meg Új-Zélandra az Avatar 2 című film amerikai stábja, amelynek egy jogi kiskaput kihasználva sikerült bejutnia a koronavírus-járvány miatt szigorú beutazási szabályokat alkalmazó szigetországba.

 • Nemzetközi porondra lépnek

  Nemzetközi porondra lépnek

  Angol nyelven is meghallgathatjuk mostantól az Európa 2020 című slágert. Nagy Szilárd és Ragány Misa szerzőtársaikkal az idén tavasszal Európában, így hazánkban is kialakult helyzetre szerettek volna reflektálni a nagysikerű Varga Miklós-Varga Mihály dal feldolgozásával.

 • Újranyitottak az ovik – Megmérik a kicsik hőmérsékletét

  Újranyitottak az ovik – Megmérik a kicsik hőmérsékletét

  Több, mint két hónap kihagyás után tegnap Budapesten is újra megnyitottak a bölcsődék és az óvodák. Az intézményekben számos óvintézkedéssel védik a dolgozókat és a gyerekeket, rendszeresen fertőtlenítik a játékokat és a kilincseket, de az előtérben testhőmérsékletet is mérnek.