EUR: 311,53 Ft
CHF: 266,13 Ft
2018. március 21., szerda
Benedek

Extra

Tankon pózol a magyar Chuck Norris

Bátran kijelenthető, immár nekünk is van akcióhősünk! Krisna Gábor már kezdi megszokni, hogy rengetegen összetévesztik a világhírű Chuck Norrisszal, nemegyszer autogramot is kértek tőle.

Bár a magyar üzletember korábban egyáltalán nem vágyott hírnévre, most mégis filmezésre adta a fejét, ráadásul a vérbeli akcióhőst, Chuck Norrist alakítja. Bruce Lee ősi ellenségének hasonmása még a színész akrobatikus mutatványait is elleste.


– A Meglepkék csapata hirdetett meg egy válogatást, ahol Chuck Norris hasonmását keresték – beszélt karrierjének kezdetéről Krisna Gábor. – Érthető módon ezt nem hagyhattam ki, bár inkább csak a poén kedvéért jelentkeztem – nevette el magát Gábor, aki a civil életében vállalkozóként dolgozik, de boldogan bújt a filmsztár bőrébe egy videó erejéig, amivel a készítők azt szerették volna bemutatni, hogy bárkiből lehet akcióhős, főként ha tankot is bérel hozzá.

Fotó: Meglepkék.hu

Fotó: Meglepkék.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • Kamu képekkel fenyegeti az Iszlám Állam Meghan Markle-t

    Kamu képekkel fenyegeti az Iszlám Állam Meghan Markle-t

    Hamarosan elérkezik a nagy nap, amikor Harry herceg feleségül veszi Meghan Markle-t. Felhőtlen boldogságukba csupán egy dolog rondít bele: a leendő aráról készült kamu pucér képek, melyeket egy az Iszlám Államhoz (IS) köthető portál tett közzé az interneten.

  • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

    Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

    Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.