EUR: 321,15 Ft
CHF: 284,72 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XV.kerület

Te mit kívánsz karácsonyra?

Kerületünkbe, a Hubay Jenő Zeneiskolába is megérkezett a 2016 IYF Christmas Miracle című musical, amelyben Anna, a pajkos kislány a karácsony éjjel bekövetkező csodán keresztül megismeri a család szeretetét, a vidámságot.


A  nyolc ország tizenhárom városát érintő turné hetedik állomásaként érkezett hozzánk az Európában tevékenykedő, dél-koreai önkéntesekből összeállt Musical és Tánc csapat. Az idei Christmas Musical a világszínvonalú dél-koreai Gracias Choir által bemutatott Christmas Cantata mintájára készült el, amely nagy sikereket aratott Amerikában és Dél-Koreában. Nem mellesleg mint minden országban, Budapesten is ingyen lehetett megtekinteni az előadást, épp azért, hogy a szervezők lehetőséget nyújtsanak minél több itt élő magyar családnak a karácsonyi örömök megízlelésére és megosztására.


Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.