2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Aktuális

Teljesen elsorvadt Van Damme cica izma

A csontjából letört egy darab, izomzata teljesen elsorvadt és szinte már csak kisebb problémának számít a férgesség, a bolha és az atka – szegény Van Damme cica miatt aggódnak az állatmentők, egyúttal kérik, senki ne sétáljon csak úgy el sérült állatok mellett.

“Nagyon sokan kerestetek minket, a kis szürke cica miatt, aki Szolnok környékéről érkezett, hozzánk Simon Adrienne fuvarának köszönhetően. Van Damme cicánk a súlyos sérülése ellenére egy dorombolós szépség, akivel egészen kiskorában történhetett “valami”….és ennek a “valaminek” következményét nem kezelték” – kezdte az Állatmentő Sereg a közösségi oldalán, szegény cicának gondok vannak a lábával, ezért nem tud rendesen mozogni.
“A csontjából letört egy darab, pont a növekedési zónánál és berögzült az egész lába. Nem szépítünk: úgy áll Neki, mint egy zászló. Szegényt annyira zavarja ez a mozgásában, hogy úgy csúszik, mint a gerincsérültek, pedig használná Ő a másik lábát, de sajnos így nem tudja. Ennek következtében az izomzata szinte teljesen elsorvadt. Kisebb problémája a férgesség, a bolha és az atka. (…) Tesztjei a rettegett betegségekre negatívak lettek, ám még a kezeletlen sérülése miatt továbbretteghetünk. Nagyon-nagyon kell a drukk leányzónak, aki már így is többet szenvedett, mint amit mi emberek elviseltünk volna. Jöjjön a csí a kis nyikorgósnak!
Kérünk Titeket, ne menjetek el sérült állatt mellett, mert ez a cica is hosszú ideje élhetett már így, és biztosak vagyunk benne, hogy szem előtt volt. Abba bele se merek gondolni, hogy valaki lehet, hogy ilyen állapotban tette ki az utcára szegényt” – írták.


Nagyon sokan kerestetek minket, a kis szürke cica miatt, aki Szolnok környékéről érkezett, hozzánk Simon Adrienne fuvará…

Posted by Állatmentő Sereg on Montag, 13. November 2017

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek