EUR: 317,94 Ft
CHF: 280,63 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Sport

Telt ház és verekedés a Groupama Arénában – Videó!

Helycsere történt a labdarúgó OTP Bank Liga tabellájának élén. A listavezető Ferencváros és a második Videoton is begyűjtötte a három pontot a hétvégén, de a Mezőkövesdet 4-0-ra verő székesfehérvári csapatnak jobb lett a gólkülönbsége.

Az FTC a hosszú idő után először csaknem telt házas Groupama Arénában rendezett rangadón a harmadik helyezett Debrecent verte 2-1-re. A találkozón a visszatért ultráknak köszönhetően igazi futballhangulat uralkodott, amit még a szünetben történt csetepaté sem tudott elrontani. A rendőrség tájékoztatása szerint a verekedésben egy ember könnyebben, ketten pedig súlyosan megsérültek. Az ügyet büntetőeljárás keretében vizsgálják. Az FTC közleményében hangsúlyozta, hogy együttműködik a rendőrséggel, és hogy minden érintett szurkoló belépőkártyáját felfüggeszti, emellett pedig nagyon sajnálják a történteket.


 

OTP Bank Liga, 15. forduló:

Haladás–Paks: 1-2, FTC–DVSC: 2-1, Videoton–Mezőkövesd: 4-0, Vasas–Újpest: 0-1, DVTK–Balmazújváros: 1-2, Bp. Honvéd–Puskás Akadémia: 4-3

A tabella: 1. Videoton (32 pont), 2. FTC (32 p.), 3. DVSC (25 p.)… 11. Haladás (11 p.), 12. Mezőkövesd (10 p.)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

    Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

    Cristiano Ronaldo kedden elfogadta felfüggesztett börtönbüntetését adócsalási ügyében, és aláírta megállapodását a spanyol adóhatósággal, melynek értelmében 18,8 millió eurót (5,9 milliárd forintot) fizet az államkasszába.

  • Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

    Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

    A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) lausanne-i kongresszusán az európai szekció alelnökévé választották Szöllősi Györgyöt, a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) elnökét, a Nemzeti Sport főszerkesztőjét.