EUR: 317,94 Ft
CHF: 280,63 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Egyéb XVIII.kerület

Telt ház várja Zoránt

Hetekkel a november 16-i, Rózsa Művelődési Házban tartandó koncertje előtt minden jegy elkelt Zorán fellépésére. A művész rendszeresen visszajár a kerületbe, mindig remek hangulatú estéket varázsol közösen a közönséggel.

− Emlékszem a két évvel ezelőtti, legutóbbi koncertre, az is, mint mindegyik, nagyon jó hangulatú volt a Rózsában. Idejét sem tudom, mióta járunk már ide − mondta lapunknak Zorán, akinek a koncertjére már rég nem lehet jegyet kapni. − Nagyon jó látni, hogy heterogén közönség jár a műsorunkra. Sokan vannak a környezetemben is, akik a kortársaik mellett mondjuk Beatlest hallgatnak, mert most fedezték fel maguknak. A mi zenénk Dusán írásainak köszönhetően szövegcentrikus, és jó látni, hogy nem csupán a saját generációnk fogékony erre, hanem a fiatalabbak is. De ez fordítva is így van, a fiatal zenekarok is örülnek az idősebb közönségnek.


Az idei Papp László Budapest Sportarénában adott nagykoncert programjával érkezik a Rózsába Zorán
MTI Fotó: Mohai Balázs

Meglátása szerint a kisebb koncerthelyszíneken még közelebb tud kerülni a közönséghez.

− Mindig úgy állítjuk be a hangot, hogy ne nyomja el a zene, jól érthető legyen pont a fentiek miatt. Szinte személyesen lehet énekelni az embereknek, hiszen látom az arcukat. Kíváncsi lennék, ők milyen különbséget látnak egy arénában vagy művelődési házban tartott koncert között.


Az év elején megtöltötték a Papp László Budapest Sportarénát, aminek anyaga októberben cd-n és dvd-n is megjelent. Ez adja az alapját az őszi turnénak.

− Több olyan dal került a műsorba, amit korábban nem játszottunk, másokat áthangszereltünk. Az arénában látott program kerete megmaradt a turnéra is. Új lemezt egyelőre nem tervezünk kiadni, már az is nagy szó, hogy a mostani megjelenhetett a teljesen megváltozott zenei világban. Új dalok viszont vannak, amiket tavaly óta játszunk és biztos születnek is még a jövőben.

A rózsás koncert után még Gyöngyösön és Szigetváron lesz idén hallható Zorán.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek