2019. október 20., vasárnap
Vendel

Külföld

Tévedésből lőttek szét egy házat a rendőrök

Kommandósok törtek rá a coloradói Leo Lechre, mivel egy tolvajnak hitt férfi rejtőzött el a lakásában. Miután a különleges osztag (SWAT) ripityára lőtte a peches tulaj otthonát, kiderült, hogy a menekülő férfi el sem követte azt a bolti lopást, amiért a nyomába eredtek. 

Mindez egyébként egy póló és két öv miatt történt, ami a helyi Wal-Martból tűnt el. Az üldözött annyira megijedt, hogy rálőtt a rendőrökre, akik ezek után szó szerint kifüstölték, szinte romba döntve az épületet. Lech 5000 dolláros, nagyjából 1,32 millió forintos kártérítést kapott, de mivel az összeg nem fedezi a kárát, beperelte a rendőrséget.

Tévedésből lőtték ripityára a férfi otthonát /Fotó: Twitter

Kapcsolódó Cikkek

 • Százezrek tüntettek Rómában a bevándorláspárti, új olasz kormány ellen 

  Százezrek tüntettek Rómában a bevándorláspárti, új olasz kormány ellen 

  Ahogy a magyarországi békemenetre, úgy a Matteo Salvini által meghirdetett Olasz büszkeség napjára is az ország minden szegletéből tízezrek érkeztek az olasz fővárosba, hogy a Giuseppe Conte vezette baloldali olasz kormány, illetve annak migránsbarát intézkedései ellen tüntessenek – számol be a Magyar Nemzet.

 • Új alapokra helyeződhet Magyarország és az IMF kapcsolata

  Új alapokra helyeződhet Magyarország és az IMF kapcsolata

  Új alapokra helyeződhet Magyarország és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) kapcsolata a magyar gazdaság fejlődésének köszönhetően – jelentette ki Varga Mihály pénzügyminiszter Washingtonban, miután találkozott Krisztalina Georgievával, az IMF új vezérigazgatójával.

 • Megtörtént az első női űrséta!

  Megtörtént az első női űrséta!

  Először hajtott végre űrsétát kizárólag női űrhajóscsapat pénteken. Jessica Meir és Christina Koch, a Nemzetközi Űrállomás (ISS) két amerikai űrhajósa a csaknem hét órásra nyúlt pénteki űrsétán az állomás akkumulátorait cserélte ki.