2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Extra

Titokban házasodott össze Kasza Tibi és párja

Kasza Tibi és párja, a Mankerként ismert Darai Andrea mindenkit félrevezetve, titokban házasodtak össze. A pár szeptember közepén Amerikában kelt egybe. 

Fotó: Manker Instagram

Kasza Tibi áprilisban, A Nagy Duett élő adásában kérte meg Manker kezét. Ezek után felpörögtek az események, ugyanis Tibi és Andi szeptemberben  házasságot kötöttek. A sajtó és a rajongók ugyan egy januári thaiföldi esküvőről tudtak, ennek ellenére a pár Amerikában, a Grand Canyon legszebb pontján, magyar anyakönyvvezető előtt több mint egy hónappal ezelőtt mondta ki a boldogító igent. – A lánykérés után azt akartuk, hogy ez a nap csak a miénk legyen és csak rólunk szóljon. (…) Természetesen a családunkkal már megünnepeltük az esküvőnket, és elérkezettnek láttuk az időt, hogy a rajongóinkat is beavassuk a titkunkba – mondta Kasza Tibi a TWN.hu-nak.
Manker a lánykérés után az Aktívban mesélt arról, hogy első randijuk után tudta, Tibi számára az igazi. Szerelmük pedig mindvégig kitartott, annak ellenére, hogy többször volt közöttük súrlódás, mert egyelőre nem teljesült nagy vágyuk, egy közös baba. – Számos vizsgálaton átestünk mindketten, hogy ezt kiderítsük. Sőt a páromnak volt egy ilyen jellegű műtétje is. (…) Többször elfordult, hogy úgy éreztük, külön kell megpróbálnunk, de aztán mindig visszataláltunk egymáshoz. Akárhogy lesz, nem tudom elképzelni, hogy ne Andi mellett öregedjek meg! – mondta még márciusban a Femcafénak adott interjújában Tibi.


 

Fotó. Kasza Tibi Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Karanténba került az Avatar 2. stábja

  Karanténba került az Avatar 2. stábja

  Kalandos úton érkezett meg Új-Zélandra az Avatar 2 című film amerikai stábja, amelynek egy jogi kiskaput kihasználva sikerült bejutnia a koronavírus-járvány miatt szigorú beutazási szabályokat alkalmazó szigetországba.

 • Nemzetközi porondra lépnek

  Nemzetközi porondra lépnek

  Angol nyelven is meghallgathatjuk mostantól az Európa 2020 című slágert. Nagy Szilárd és Ragány Misa szerzőtársaikkal az idén tavasszal Európában, így hazánkban is kialakult helyzetre szerettek volna reflektálni a nagysikerű Varga Miklós-Varga Mihály dal feldolgozásával.

 • Újranyitottak az ovik – Megmérik a kicsik hőmérsékletét

  Újranyitottak az ovik – Megmérik a kicsik hőmérsékletét

  Több, mint két hónap kihagyás után tegnap Budapesten is újra megnyitottak a bölcsődék és az óvodák. Az intézményekben számos óvintézkedéssel védik a dolgozókat és a gyerekeket, rendszeresen fertőtlenítik a játékokat és a kilincseket, de az előtérben testhőmérsékletet is mérnek.