EUR: 321,33 Ft
CHF: 284,58 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Titokban házasodott össze Kasza Tibi és párja

Kasza Tibi és párja, a Mankerként ismert Darai Andrea mindenkit félrevezetve, titokban házasodtak össze. A pár szeptember közepén Amerikában kelt egybe. 

Fotó: Manker Instagram

Kasza Tibi áprilisban, A Nagy Duett élő adásában kérte meg Manker kezét. Ezek után felpörögtek az események, ugyanis Tibi és Andi szeptemberben  házasságot kötöttek. A sajtó és a rajongók ugyan egy januári thaiföldi esküvőről tudtak, ennek ellenére a pár Amerikában, a Grand Canyon legszebb pontján, magyar anyakönyvvezető előtt több mint egy hónappal ezelőtt mondta ki a boldogító igent. – A lánykérés után azt akartuk, hogy ez a nap csak a miénk legyen és csak rólunk szóljon. (…) Természetesen a családunkkal már megünnepeltük az esküvőnket, és elérkezettnek láttuk az időt, hogy a rajongóinkat is beavassuk a titkunkba – mondta Kasza Tibi a TWN.hu-nak.
Manker a lánykérés után az Aktívban mesélt arról, hogy első randijuk után tudta, Tibi számára az igazi. Szerelmük pedig mindvégig kitartott, annak ellenére, hogy többször volt közöttük súrlódás, mert egyelőre nem teljesült nagy vágyuk, egy közös baba. – Számos vizsgálaton átestünk mindketten, hogy ezt kiderítsük. Sőt a páromnak volt egy ilyen jellegű műtétje is. (…) Többször elfordult, hogy úgy éreztük, külön kell megpróbálnunk, de aztán mindig visszataláltunk egymáshoz. Akárhogy lesz, nem tudom elképzelni, hogy ne Andi mellett öregedjek meg! – mondta még márciusban a Femcafénak adott interjújában Tibi.


 

Fotó. Kasza Tibi Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.