EUR: 323,04 Ft
CHF: 281,70 Ft
2018. október 21., vasárnap
Orsolya

Extra

Titokban házasodott össze Kasza Tibi és párja

Kasza Tibi és párja, a Mankerként ismert Darai Andrea mindenkit félrevezetve, titokban házasodtak össze. A pár szeptember közepén Amerikában kelt egybe. 

Fotó: Manker Instagram

Kasza Tibi áprilisban, A Nagy Duett élő adásában kérte meg Manker kezét. Ezek után felpörögtek az események, ugyanis Tibi és Andi szeptemberben  házasságot kötöttek. A sajtó és a rajongók ugyan egy januári thaiföldi esküvőről tudtak, ennek ellenére a pár Amerikában, a Grand Canyon legszebb pontján, magyar anyakönyvvezető előtt több mint egy hónappal ezelőtt mondta ki a boldogító igent. – A lánykérés után azt akartuk, hogy ez a nap csak a miénk legyen és csak rólunk szóljon. (…) Természetesen a családunkkal már megünnepeltük az esküvőnket, és elérkezettnek láttuk az időt, hogy a rajongóinkat is beavassuk a titkunkba – mondta Kasza Tibi a TWN.hu-nak.
Manker a lánykérés után az Aktívban mesélt arról, hogy első randijuk után tudta, Tibi számára az igazi. Szerelmük pedig mindvégig kitartott, annak ellenére, hogy többször volt közöttük súrlódás, mert egyelőre nem teljesült nagy vágyuk, egy közös baba. – Számos vizsgálaton átestünk mindketten, hogy ezt kiderítsük. Sőt a páromnak volt egy ilyen jellegű műtétje is. (…) Többször elfordult, hogy úgy éreztük, külön kell megpróbálnunk, de aztán mindig visszataláltunk egymáshoz. Akárhogy lesz, nem tudom elképzelni, hogy ne Andi mellett öregedjek meg! – mondta még márciusban a Femcafénak adott interjújában Tibi.


 

Fotó. Kasza Tibi Facebook

Kapcsolódó Cikkek