EUR: 350,61 Ft
CHF: 330,80 Ft
2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Extra

Tizenöt kutya akik nem tisztelik a személyes tered!

Négylábú kedvenceink olykor a legmókásabb szituációba tudják magukat keverni. Nekik ugyan a személyes tér fogalma semmit sem mond, így ha megsértik azt, minket embereket ezzel is csak felvidítanak. Íme néhány eb, akik pimaszabbak az átlagnál.

Alábbi fotóösszeállításunk azoktól a kutyusokról szól, akiket gazdáik feltehetően a kelleténél is jobban elkényeztettek. Néhány ebnek az árnyékszék magánya sem szent, hát még az alvó gazdi feje, íróasztala, lába, nadrágja vagy ebédje.


De sajnos nem minden állat ilyen szerencsés, mint az alábbi összállításban szereplő kutyák. Értük kell összefogjunk!

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek: 


Kapcsolódó Cikkek