EUR: 321,25 Ft
CHF: 284,65 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

Több munkavállalót is megsértett az LMP társelnöke

Az Origo forrásain szerint mély nyomokat hagyott Hadházy Ákos tegnapi, a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációval kapcsolatos látogatása több, állami vállalatnál dolgozó munkavállalóban is.

Miután körbevezették őket a konzultáció feldolgozásának egyes állomásain, az ATV tegnap esti híradójában Hadházy kamunak, Szél Bernadett társelnök pedig Patyomkin-falunak nevezte a nemzeti konzultáció feldolgozásának folyamatát. Az LMP politikusai azonban ezekkel a nyilatkozataikkal nemcsak a tömeges állampolgári véleménynyilvánítás hitelességét kérdőjelezték meg, de egyúttal a Postánál, a Nemzeti Infokommunikációs Zrt.-nél, illetve a Kopint-Datorg nevű állami leányvállalatnál dolgozó emberek napi munkáját is – írja az Origo.


Több forrás is arról beszélt, hogy mélyen érintette a munkavállalókat a Hadházy által folytatott lejáratókampány, és a látogatások alkalmával személyesen is érezhető volt a politikus lekezelő, sértő hozzáállása az állami cégek dolgozóinak napi munkájával szemben. A viselkedés egy beszélgetőpartnerünk szerint azért is volt meghökkentő, mert ezek az alkalmazottak hagyományosan kimaradnak a politikai harcokból, és nem szokták meg a pártpolitikai lejáratókampányokat. Ezért nem csoda, hogy többen személyesen is sértve érezték magukat az LMP-sek „feltűnő vigyorral előadott” Patyomkin-vádjai miatt – számol be az esetről az Origo.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Figyelő: Szijjártó Péter lett az év embere

  Szijjártó Pétert külgazdasági és külügyminisztert választotta a Figyelő a 2018-as Év emberének. A lap szerint a díjat azzal érdemelte ki a külügyminiszter, hogy ellentmondást nem tűrő kiállásának köszönhetően jelentősen nőtt Magyarország külpolitikai mozgástere.

 • Hadházy zokniján röhög a fél ország

  Hadházy zokniján röhög a fél ország

  Rekordsebességgel terjednek az interneten azok a fotók és rövid videók, amelyek megörökítették, hogyan szállta meg rendszeresé váló “tettestársával”, Szél Bernadettel az MTVA székházát ismét, de ezúttal közkinccsé tett lyukas zoknijában az ellenzéki performanszok állandó főszereplője, Hadházy Ákos független képviselő.

 • Munkamorál

  Munkamorál

  Nem szaladnék bele ebbe a túlóratörvény pofonba (ajtóba), de azért halkan megjegyzem: nem igazán értem, hogy mi itt a probléma.