EUR: 322,56 Ft
CHF: 282,88 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Belföld

Több munkavállalót is megsértett az LMP társelnöke

Az Origo forrásain szerint mély nyomokat hagyott Hadházy Ákos tegnapi, a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációval kapcsolatos látogatása több, állami vállalatnál dolgozó munkavállalóban is.

Miután körbevezették őket a konzultáció feldolgozásának egyes állomásain, az ATV tegnap esti híradójában Hadházy kamunak, Szél Bernadett társelnök pedig Patyomkin-falunak nevezte a nemzeti konzultáció feldolgozásának folyamatát. Az LMP politikusai azonban ezekkel a nyilatkozataikkal nemcsak a tömeges állampolgári véleménynyilvánítás hitelességét kérdőjelezték meg, de egyúttal a Postánál, a Nemzeti Infokommunikációs Zrt.-nél, illetve a Kopint-Datorg nevű állami leányvállalatnál dolgozó emberek napi munkáját is – írja az Origo.


Több forrás is arról beszélt, hogy mélyen érintette a munkavállalókat a Hadházy által folytatott lejáratókampány, és a látogatások alkalmával személyesen is érezhető volt a politikus lekezelő, sértő hozzáállása az állami cégek dolgozóinak napi munkájával szemben. A viselkedés egy beszélgetőpartnerünk szerint azért is volt meghökkentő, mert ezek az alkalmazottak hagyományosan kimaradnak a politikai harcokból, és nem szokták meg a pártpolitikai lejáratókampányokat. Ezért nem csoda, hogy többen személyesen is sértve érezték magukat az LMP-sek „feltűnő vigyorral előadott” Patyomkin-vádjai miatt – számol be az esetről az Origo.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Azzal, hogy megpróbálta hírbe hozni a miniszterelnököt, Demeter Márta a honvédelmi bizottság alelnöke bizalmas adatokat hozott nyilvánosságra, ezért Németh Szilárd honvédelmi államtitkár felszólította az LMP-t: hívja vissza képviselőjét a bizottságból.

  • Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Európa nagyságát, erejét és dicsőségét az egymással egyszerre versenyző és együttműködő nemzetállamok adták – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Terror Háza Múzeumnál mondott beszédében az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján.