EUR: 336,25 Ft
CHF: 313,37 Ft
2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Belföld

Több munkavállalót is megsértett az LMP társelnöke

Az Origo forrásain szerint mély nyomokat hagyott Hadházy Ákos tegnapi, a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációval kapcsolatos látogatása több, állami vállalatnál dolgozó munkavállalóban is.

Miután körbevezették őket a konzultáció feldolgozásának egyes állomásain, az ATV tegnap esti híradójában Hadházy kamunak, Szél Bernadett társelnök pedig Patyomkin-falunak nevezte a nemzeti konzultáció feldolgozásának folyamatát. Az LMP politikusai azonban ezekkel a nyilatkozataikkal nemcsak a tömeges állampolgári véleménynyilvánítás hitelességét kérdőjelezték meg, de egyúttal a Postánál, a Nemzeti Infokommunikációs Zrt.-nél, illetve a Kopint-Datorg nevű állami leányvállalatnál dolgozó emberek napi munkáját is – írja az Origo.


Több forrás is arról beszélt, hogy mélyen érintette a munkavállalókat a Hadházy által folytatott lejáratókampány, és a látogatások alkalmával személyesen is érezhető volt a politikus lekezelő, sértő hozzáállása az állami cégek dolgozóinak napi munkájával szemben. A viselkedés egy beszélgetőpartnerünk szerint azért is volt meghökkentő, mert ezek az alkalmazottak hagyományosan kimaradnak a politikai harcokból, és nem szokták meg a pártpolitikai lejáratókampányokat. Ezért nem csoda, hogy többen személyesen is sértve érezték magukat az LMP-sek „feltűnő vigyorral előadott” Patyomkin-vádjai miatt – számol be az esetről az Origo.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: Igazságos az oktatással történő kártérítés

  Fidesz: Igazságos az oktatással történő kártérítés

  A kormánypártok jónak és igazságosnak tartják a gyönyöspatai roma családoknak a kormány azon javaslatát, hogy az állam ne pénzben, hanem oktatással és képzéssel fizesse ki a szegregáció miatt megítélt kártérítést – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Nagy István: Világszerte növelni kell az agrárium hatékonyságát

  Nagy István: Világszerte növelni kell az agrárium hatékonyságát

  Tovább kell javítani a mezőgazdasági termelés hatékonyságát az élelmiszer-ellátás biztosításához, mert egyre növekszik a világ népessége, az erőforrások viszont folyamatosan szűkülnek – hangsúlyozta Nagy István agrárminiszter szombaton Berlinben a Globális Élelmezési és Mezőgazdasági Fórumon (GFFA).

 • Emeli a kormányhivatali dolgozók bérét a kormány

  Emeli a kormányhivatali dolgozók bérét a kormány

  Mintegy 32 milliárd forintból emeli a kormány a területi közigazgatásban dolgozók bérét, legalább 10, de átlagosan 18 százalékkal, és a cafeteria-rendszert is újra bevezetik áprilistól a területi közigazgatásban – közölte a Miniszterelnökség szombaton az MTI-vel.