EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Dunaújváros

Tökéletesítették harctudásukat

Nagykőrösön vettek részt edzőtáborban a Dunaferr SE birkózói. A Közép- magyarországi régió egyesületei számára szervezett összetartáson csaknem kilencven versenyző tíz edző irányításával csiszolta tovább tudását. 

A Dunaferr SE húsz birkózót „delegált” a harmadik közép- magyarországi regionális edzőtáborba, amelyet Nagykőrösön szerveztek. Az összetartás különlegessége dunaújvárosi szempontból az volt, hogy a Dunaferr egyik edzője, Kiss Károly vezette az edzéseket, természetesen a szövetség által kijelölt irányvonalak mentén haladva. Az edzőtábor célja ezúttal a technikai oktatás és gyakorlás volt, így a tréningek is ennek szellemében zajlottak. A résztvevőknek jó lehetőségük volt arra, hogy elsajátítsák a megfelelő tudásanyagot, hiszen naponta összesen öt-hat órát töltöttek edzéssel.


A csaknem kilencven fős létszám miatt mindenki találhatott magának edzőtársat
(fotó: Dunaferr SE)

A gyakorlások alatt az edzőknek volt alkalmuk arra, hogy megfigyeljék az esetleges hibákat, amiket azonnal ki is küszöbölhettek a birkózópalánták, akik a táborban az olimpiai ezüstérmes, négyszeres Európa-bajnok Lőrincz Tamástól és az Európa-bajnok, vb-bronzérmes Lőrincz Viktortól is elleshették a birkózás rejtelmeit, hiszen a két versenyző irányításával különböző gyakorlatokat végezhettek a gyerekek.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.