EUR: 322,02 Ft
CHF: 281,58 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Egyéb Dunaújváros

Tökéletesítették harctudásukat

Nagykőrösön vettek részt edzőtáborban a Dunaferr SE birkózói. A Közép- magyarországi régió egyesületei számára szervezett összetartáson csaknem kilencven versenyző tíz edző irányításával csiszolta tovább tudását. 

A Dunaferr SE húsz birkózót „delegált” a harmadik közép- magyarországi regionális edzőtáborba, amelyet Nagykőrösön szerveztek. Az összetartás különlegessége dunaújvárosi szempontból az volt, hogy a Dunaferr egyik edzője, Kiss Károly vezette az edzéseket, természetesen a szövetség által kijelölt irányvonalak mentén haladva. Az edzőtábor célja ezúttal a technikai oktatás és gyakorlás volt, így a tréningek is ennek szellemében zajlottak. A résztvevőknek jó lehetőségük volt arra, hogy elsajátítsák a megfelelő tudásanyagot, hiszen naponta összesen öt-hat órát töltöttek edzéssel.


A csaknem kilencven fős létszám miatt mindenki találhatott magának edzőtársat
(fotó: Dunaferr SE)

A gyakorlások alatt az edzőknek volt alkalmuk arra, hogy megfigyeljék az esetleges hibákat, amiket azonnal ki is küszöbölhettek a birkózópalánták, akik a táborban az olimpiai ezüstérmes, négyszeres Európa-bajnok Lőrincz Tamástól és az Európa-bajnok, vb-bronzérmes Lőrincz Viktortól is elleshették a birkózás rejtelmeit, hiszen a két versenyző irányításával különböző gyakorlatokat végezhettek a gyerekek.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.