2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Egyéb Dunaújváros

Tökéletesítették harctudásukat

Nagykőrösön vettek részt edzőtáborban a Dunaferr SE birkózói. A Közép- magyarországi régió egyesületei számára szervezett összetartáson csaknem kilencven versenyző tíz edző irányításával csiszolta tovább tudását. 

A Dunaferr SE húsz birkózót „delegált” a harmadik közép- magyarországi regionális edzőtáborba, amelyet Nagykőrösön szerveztek. Az összetartás különlegessége dunaújvárosi szempontból az volt, hogy a Dunaferr egyik edzője, Kiss Károly vezette az edzéseket, természetesen a szövetség által kijelölt irányvonalak mentén haladva. Az edzőtábor célja ezúttal a technikai oktatás és gyakorlás volt, így a tréningek is ennek szellemében zajlottak. A résztvevőknek jó lehetőségük volt arra, hogy elsajátítsák a megfelelő tudásanyagot, hiszen naponta összesen öt-hat órát töltöttek edzéssel.


A csaknem kilencven fős létszám miatt mindenki találhatott magának edzőtársat
(fotó: Dunaferr SE)

A gyakorlások alatt az edzőknek volt alkalmuk arra, hogy megfigyeljék az esetleges hibákat, amiket azonnal ki is küszöbölhettek a birkózópalánták, akik a táborban az olimpiai ezüstérmes, négyszeres Európa-bajnok Lőrincz Tamástól és az Európa-bajnok, vb-bronzérmes Lőrincz Viktortól is elleshették a birkózás rejtelmeit, hiszen a két versenyző irányításával különböző gyakorlatokat végezhettek a gyerekek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.