2020. június 02., kedd
Anita, Kármen

Egyéb Győr

Töltsük ki, saját érdekünkben!

Tart a Nemzeti Konzultáció, amely a Soros-terv veszélyességére hívja fel a figyelmet, illetve kéri a lakosságot, hogy mondja el véleményét az üggyel kapcsolatban. Győrben a város három alpolgármestere, s egyben a Fidesz alelnökei tartottak sajtótájékoztatót a témában.

A Csónakos-szobor melletti pultnál találkozott a győriekkel Somogyi Tivadar, Fekete Dávid és Radnóti Ákos, akik mindhárman a Soros-terv veszélyeire hívták fel a figyelmet, illetve a nemzeti konzultációs kérdőív kitöltésére és visszaküldésére biztatták az érdeklődőket.


Először Somogyi Tivadar alpolgármester szólt a jelenlévőkhöz
Fotó: O. Jakócs Péter

Somogyi Tivadar kiemelte, hogy egy ország életében meg kell becsülni a függetlenséget és azt, hogy saját magunk dönthetünk a sorsunkról.

A járókelők is megszólították a három győri alpolgármestert, akik egyben a Fidesz helyi alelnökei is
Fotó: O. Jakócs Péter

– Azt a függetlenséget, amelyet 1990-ben kiharcoltunk, most Brüsszel fenyegeti. A Soros-terv alapja a szuverenitás megsértése, s ezt nem szabad hagynunk. Fontos, hogy mindenki visszaküldje a nemzeti konzultációs kérdőívet, hiszen itt nemcsak a jelenről, hanem a gyermekeink és az unokáink sorsáról is dönthetünk. A demokráciát külföldön is figyelembe veszik, s a kormányunknak segítséget jelent az érvelésben ha az emberek akaratát is tolmácsolhatják. Küldjük vissza minél többen a kérdőívet és mondjuk el a véleményünket a Soros-tervvel kapcsolatban! – zárta Somogyi Tivadar alpolgármester, akitől a szót Fekete Dávid vette át, s hangsúlyozta: mindig jó, ha a kormányt érdekli a választók véleménye.


– Az Orbán-kormány a két választás között is kíváncsi az országban élők véleményére, megadja a lehetőséget arra, hogy kommunikáljunk, most pedig a Soros-tervről is mindenki elmondhatja, amit gondol. Az előző kérdőív is megmutatta, fontos a migrációs kérdés a magyaroknak, az összegzése egyfajta felhatalmazás volt az országot vezetők felé, hogy tegyék, amit az érdekünkben jónak láttak. Ismét itt a lehetőség, hogy mindenki elmondhassa, milyen Magyarországon szeretne élni! Mindenkit biztatok, a kérdőíveket keressék a postaládájukban vagy töltsék ki az interneten – fogalmazott Fekete Dávid.

Fekete Dávid is csatlakozott, ő is a Nemzeti Konzultációs kérdőív kitöltésére biztat
Fotó: O. Jakócs Péter

– Mint alpolgármesterek és a Fidesz győri alelnökei már korábban is kiálltunk az egész országot érintő kérdésekben, s a teljes Fidesz–KDNP-városvezetés és az önkormányzati képviselőtársaink is ugyanezt teszik, mert mindannyiunknak fontos, hogy milyen országban, városban élünk! – vette át a szót Radnóti Ákos. – Győr nem kér a migránsokból! Mindenki emlékezhet még arra az időszakra, amikor például játszótereinket nyilvános illemhelynek használták, és többször láthattuk: tömegesen érkeztek olyanok, akik már a kezdetektől elutasították az együttműködést. A határ menti kerítés megmutatta, hogy megvédi az országot, egyre többen ismerik el hasznosságát. Magyarország nem kér az illegális bevándorlókból és továbbra is ezt az álláspontot fogjuk képviselni! – zárta Radnóti Ákos.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.