EUR: 322,50 Ft
CHF: 282,26 Ft
2018. október 22., hétfő
Előd

Egyéb Tatabánya

Töretlenül sikeres atléták

Sikerek hazai és nemzetközi versenyeken, fejlődő infrastruktúra, lelkes edzői stáb – eredményes évet zártak a TSC Geotech atlétikai szakosztályának tagjai. A sportolók és edzőik a múlt héten közös vacsorán ünnepelték meg a 2017-es eredményeket.

– Ismét elégedettek lehetünk azzal az évvel, amit magunk mögött hagytunk – fogalmazott Salamon Zoltán vezetőedző. – A területi és országos bajnokságokon is jól szerepeltek a sportolóink, ami további bizakodásra adhat okot.


A területi és országos bajnokságokon is jól szerepeltek a sportolók

Petkovics Zoltán, a szakosztály elnöke a folyamatosan bővülő létszám mellett a fiatal trénerek szerepvállalásának is örül.

– Jó látni, hogy egyre többen vagyunk, a kicsikkel pedig tehetséges és lelkes fiatal edzők foglalkoznak – emelte ki a szakosztály főtámogatójának vezetője. – Remélhetőleg az idei szép eredményeket jövőre még tovább tudjuk fokozni.

A szakosztály évadzáró vacsorája

A szakosztály évzáró vacsorájára a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke is ellátogatott.

– Gyakorlatilag visszatérő vendég vagyok Tatabányán– mondta el Gyulai Miklós. – Az itt folyó műhelymunka hosszú évek, sőt, évtizedek óta kiváló, így mindig jó érzéssel jövök ide – akár versenyre, akár egy ilyen évzáróra.

A TSC Geotech idén is bekerült az ország legeredményesebb atlétikai szakosztályai közé.

Kapcsolódó Cikkek