2020. június 02., kedd
Anita, Kármen

Külföld

Törölte Kevin Spacey-t a meghívottak listájáról az ING

Az ING holland bank visszavonta Kevin Spacey meghívását vállalkozói találkozójára az Oscar-díjas színész körüli szexuális zaklatási botrány nyomán.

“Többé nem kívánatos a fellépése. Jelenléte elterelné a figyelmet a rendezvény céljától, amely a vállalkozók inspirálása ambiciózus célok elérésére. Ezért döntöttünk úgy Kevin Spacey menedzsmentjével közösen, hogy véget vetünk az együttműködésnek” – áll a BusinessBoost Live, az ING által november 29-re szervezett találkozó honlapján.


Először egy brit színész vádolta meg szexuális zaklatással Spacey-t, aki ezután elismerte a nyilvánosság előtt homoszexualitását, és bocsánatot kért az évtizedekkel ezelőtt történt esetért. A hét közepén egy mexikói színész is hasonló vádakkal illette Kevin Spacey-t, a CNN hírtelevízió pedig csütörtök este arról adott hírt, hogy a Kártyavár című népszerű sorozat stábjának nyolc jelenlegi és korábbi tagja is előállt azzal, hogy Spacey részéről “ragadozó” viselkedést tapasztaltak, egy színész szexuális támadással vádolta meg őt.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek