2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Extra

Tóth Vera: A fogyásom óta ostromolnak a férfiak

Kirobbanó formában van Tóth Vera. Az énekesnő több mint 40 kilót fogyott, és azóta olyan férfiak is ostromolják, akik korábban – ahogy ő fogalmaz – rá sem néztek volna. Vera élvezi, hogy szingli, mert úgy érzi, most nem férne bele az életébe a szerelem. 

Új szerepkörben láthatják a tévénézők Tóth Verát, az énekesnő a TV2 sikerműsorának, a Sztárban Sztár + 1 kicsinek a zsűritagja. Vera az utóbbi időben rengeteg feladatot vállalt, ennek a feszített munkatempónak azonban a szerelemi élete látja kárát, de mint a Lokál Extrának elárulta, ezt egyáltalán nem bánja.


Tóth Vera
Fotó: Mészáros Diána

– A fogyásom óta ostromolnak a férfiak, olyan típusú szépfiúk is, akik korábban rám sem néztek volna. Ez nőként rendkívül hízelgő, de fogalmazzunk úgy, hogy még nem jött el az, akiben megláttam volna gyermekeim jövendőbeli apját. Ehhez persze hozzátartozik, hogy rengeteg feladatot vállaltam az utóbbi időben, így ha akarnám, akkor sem lenne időm egy párkapcsolatra. A Sztárban Sztár + 1 kicsi igazi kihívás számomra, hiszen ez lesz az első nagy show-műsor, amelyben zsűritagként veszek részt. Oktató jelleggel és felelősségteljesen kell ezt csinálni, hiszen számomra fontos kollégák állnak a színpadon. A szereplők között lesz a testvérem, Tóth Gabi is, nem beszélve a gyerekekről, akik miatt kicsit vissza is kell fognom magam, hiszen nagyon szabadszájú tudok lenni. A gondoskodás viszont a génjeimben van, nem hiába becéznek a barátaim Mamaszitának. Szeretném elérni, hogy a kritikáimmal ne csak a show-t csináljam, hanem segítsem a versenyzők fejlődését, vagy szalonképesen felhívjam a figyelmüket egy-egy esetleges hibájukra. Emlékszem, nekem hatalmas mázlim volt az előző évadban Farkas Zsoltival, mivel fiatal kora ellenére is annyira határozott és profi volt, hogy nemegyszer én kapaszkodtam bele, mert már majd kiugrott a szívem az izgalomtól. Gabiban is ugyanúgy megvannak ezek az anyai ösztönök, már látom magam előtt, hogy mennyit fog a közös otthonunkban próbálni műsorbeli párjával, Fodor Erikkel – mesélte Vera.

Az utóbbi egy évben Vera drasztikusan lefogyott, ami a személyiségére is igen komoly hatással volt. Elmondása szerint régebben sokkal több komplexussal kellett megküzdenie, de ez mára megváltozott.


– Mostanában a csajos korszakomat élem, sokat járkálok el a barátnőimmel, és ezt most rettenetesen évezem. Másfél éve zártam le a legutóbbi párkapcsolatomat: az első egy évben gyászoltam az elmúlt szerelmet, azóta viszont egyre nyitottabb vagyok az új emberekre és dolgokra. Ugyanebben az időszakban kezdtem meg a nagy átalakulásomat, körülbelül negyven kilótól szabadultam meg.

Fotó: Csudai Sándor

A fogyás rengeteget segített nekem abban, hogy elengedjem a görcseimet, és ne foglalkozzak a pluszterheimmel, sem fizikai, sem lelki értelemben. Régen a legapróbb dolgokon is rengeteget tudtam görcsölni: például a legtöbb nő számára igen fontos kérdés, hogy mit vegyen fel, ezt tudjuk. Még egy nádszálvékony bombázónak is igen nehéz feladat megtalálni a megfelelő ruhát egy esti programhoz, hát még egy olyan erősebb testalkatú lánynak, mint amilyen én voltam. Most már nem kell attól félnem, hogy megszólnak, lesajnálóan néznek rám az alkatom miatt, vagy előnytelen kép készül rólam, közben pedig sokkal többet tudok foglalkozni a lelkemet építő, pozitív érzésekkel.

Kapcsolódó Cikkek