EUR: 323,05 Ft
CHF: 286,52 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Belföld

Tudta, hogy Debrecenben buzsok közlekednek?

Van az a mondás, hogy csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Csupán ezzel magyarázhatja hatalmas helyesírási bakiját az a néhány debreceni útfestő munkás, akik a buszsáv kipingálása közben felcseréltek két betűt. Ennek az lett az eredménye a Busz felirat helyett órákig a Buzs szó szerepelt az aszfalton.

A probléma igen szembetűnő volt, a legnagyobb közösségi oldalon szinte futótűzként terjedtek a hibás feliratot ábrázoló képek. Nem kizárt, hogy mára a hibát korrigálták, ugyanis az egyik fotó tanúsága szerint már hozzá is fogtak az átíráshoz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Balliberális párttá vált a Jobbik

  Balliberális párttá vált a Jobbik

  Páros lábbal szállt bele Gyöngyösi Mártonba, volt pártja elnök-helyettesébe és az őt védő Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármesterbe Volner János, a Jobbikból a Mi Hazánk Mozgalomba igazolt képviselő.

 • 23-24 százalékkal bővült az építőipar 2018-ban

  23-24 százalékkal bővült az építőipar 2018-ban

  Vélhetően 23-24 százalékkal bővült az építőipar teljesítménye 2018-ban az előző év azonos időszakához képest – kommentálták piaci elemzők a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által az építőipar novemberi teljesítményéről kedden kiadott jelentést.

 • Felfüggesztett börtönre ítélték a védett lepkékre vadászó cseheket

  Felfüggesztett börtönre ítélték a védett lepkékre vadászó cseheket

  Természetkárosítás miatt jogerősen egy év két hónap, két év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Berettyóújfalui Járásbíróság kedden azt a négy cseh állampolgárt, aki 2017 szeptemberében fokozottan védett szikibagolylepkékre vadászott a biharsági tájvédelmi körzetben – közölte a Debreceni Törvényszék szóvivője az MTI-vel.