EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 20., szombat
Vendel

Sport

Túladna Bale-en a Real Madrid

Sajtóértesülések szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetősége döntött a sérüléssel bajlódó Gareth Bale-ről.

A spanyol AS című lap indormációi szerint a Real Madrid, ha nehezen is, de meghozta a döntést Gareth Bale-ről. A klub úgy döntött, hogy a nyáron megpróbálják eladni a walesi támadót.

Bale 2013-ban csatlakozott a Királyi Gárdához a Tottenham csapatából, rekordot jelentő 100 millió euró (31 milliárd forint) fejében, azonban a folyamatos sérülések miatt mostanra komoly ráfizetésnek tűnik az üzlet. 2013 óta Bale 24-szer szedett össze kisebb-nagyobb sérülést, legutóbb úgy sérült meg, hogy pályára sem lépett a csapatában.

Az AS szerint a klub Bale eladásából, egy újabb sztárfutballista igazolását finanszírozná.

Kapcsolódó Cikkek

  • Veszélyben Mourinho állása

    Veszélyben Mourinho állása

    Akár az állásába is kerülhet José Mourinhónak, a Manchester United vezetőedzőjének, ha szombat délután vereséget szenved korábbi sikerei helyszínén, a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának nyitómérkőzésén.

  • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.