EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 07., vasárnap
Róbert

Egyéb Szombathely

Új parkolóhelyek a Kőszegi utcában

Közel 55 millió forintból 46 új parkolóhelyet alakított ki a Szova Zrt. a Kőszegi utca 11–17. és 23. szám alatti ingatlanok belső tömbjében.

A zárt parkoló sorompós beléptetőrendszerrel működik, térfigyelő kamerákkal is felszerelt, biztonságos, igényes parkolási lehetőséget teremt a gépjárművezetők számára.

Könnyebb lesz a belvárosban parkolni Fotó: szombathely.hu

A parkolóban egy óra tartózkodás hétfőtől péntekig 8–18 óráig 240 forintba kerül, az esti órákban, 18–08 óráig 20 forint, ahogy hétvégén is. Tízezer forintért havi bérlet is váltható, amely nem rendszámhoz kötött, így egy családon belül több autóra is használható. Ezzel egy időben a területen a Szova Zrt. saját beruházásában 15 zárt parkoló épült a NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága szolgálati gépjárművei számára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.