2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Szekszárd

Újabb civil összefogás

Karitatív megmozdulást kezdeményezett Nagy Bence szekszárdi piercer a Facebookon. Az ötletgazda már korábban is kezdett önkéntes akcióba, ezúttal karácsonykor szeretne meglepni rászoruló családokat. A felhívása szerint tíz olyan családot keresett a régióban, amelyek szerényebb anyagi körülmények között élnek.

Számukra várja a felajánlásokat december 15-ig, elsősorban tartós élelmiszert, ruhaneműt, játékokat. Eddig három rászoruló családot sikerült találnia, további hét családnak segítene. A fiatalemberrel a Facebook-oldalán vagy személyesen vehetik fel a kapcsolatot az említett családok, illetve az adományozók is.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.