EUR: 321,33 Ft
CHF: 284,66 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Szolnok

Újabb elismerés a városnak!

Ismét marketingkommunikációs díjat nyert el Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata. Az elismerést, a „Marketinggyémánt” 2017 védjegyet az Országos Marketinggyémánt Díj elnevezésű versenyen szerezte meg az önkormányzat.

A „Nyár végi teker(g)ő” elnevezésű rendezvény ötletét, egyediségét, megvalósításának folyamatát, a mögötte lévő hatékony marketingkampány és a kapcsolódó PR-eszközök kiváló megválasztását díjazta a zsűri.


A “Nyár végi teker(g)ő” elnevezésű rendezvényt díjazta a zsűri

A másik díjat a Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny 2017. évi eredményhirdetésén kapta meg a város. A Legvirágosabb Úti Cél facebookos közönségszavazásán az 50 ezer főnél nagyobb városok kategóriájában I. helyezést ért el Szolnok.

– A Városmarketing és Turisztikai Osztályunk elmúlt másfél éves munkáját és erőfeszítéseit a város turisztikai mutatóinak folyamatos emelkedése mellett a fent említett három versenyen elnyert díjak is igazolják, hiszen a jó marketingmunka pozitív hatással van Szolnok gazdaságára és megítélésére egyaránt. A sikerek persze egyúttal elvárásokat is támasztanak, hiszen az előttünk álló fejlesztések kapcsán is hasonló színvonalú marketingmunkát várnak tőlünk. Mi pedig ennek mindenképpen szeretnénk a jövőben is megfelelni! – mondta Szalay Ferenc polgármester.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.