EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 20., szombat
Vendel

Egyéb Szolnok

Újabb elismerés a városnak!

Ismét marketingkommunikációs díjat nyert el Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata. Az elismerést, a „Marketinggyémánt” 2017 védjegyet az Országos Marketinggyémánt Díj elnevezésű versenyen szerezte meg az önkormányzat.

A „Nyár végi teker(g)ő” elnevezésű rendezvény ötletét, egyediségét, megvalósításának folyamatát, a mögötte lévő hatékony marketingkampány és a kapcsolódó PR-eszközök kiváló megválasztását díjazta a zsűri.


A “Nyár végi teker(g)ő” elnevezésű rendezvényt díjazta a zsűri

A másik díjat a Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny 2017. évi eredményhirdetésén kapta meg a város. A Legvirágosabb Úti Cél facebookos közönségszavazásán az 50 ezer főnél nagyobb városok kategóriájában I. helyezést ért el Szolnok.

– A Városmarketing és Turisztikai Osztályunk elmúlt másfél éves munkáját és erőfeszítéseit a város turisztikai mutatóinak folyamatos emelkedése mellett a fent említett három versenyen elnyert díjak is igazolják, hiszen a jó marketingmunka pozitív hatással van Szolnok gazdaságára és megítélésére egyaránt. A sikerek persze egyúttal elvárásokat is támasztanak, hiszen az előttünk álló fejlesztések kapcsán is hasonló színvonalú marketingmunkát várnak tőlünk. Mi pedig ennek mindenképpen szeretnénk a jövőben is megfelelni! – mondta Szalay Ferenc polgármester.

Kapcsolódó Cikkek