EUR: 322,44 Ft
CHF: 282,43 Ft
2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Belföld

Újabb felvétel! A cigányokra és zsidókra panaszkodtak a jobbikosok

Lassan már számolni is nehéz azokat a hangfelvételeket, amiken jobbikos politikusok zsidóznak, vagy éppen röhögnek a holokauszton.

A Mandiner újabb hangfelvételt tett közzé, amin most Zagyva György Gyula és társai panaszkodtak.


A Szent Korona Rádióban elhangzott párbeszédben metélőkészleten és rabbiruhán is röhögtek a jobbikosok egy újabb hangfelvétel tanúsága szerint.

A Szent Korona Rádió Sin City című műsorának 2010. december 15-i adásában Balasi András, a Jobbik V. kerületi képviselője és fővárosi sajtófőnöke mesél el egy történetet egy rabbiruha megrendelésről, mire a többiek nevetésben törnek ki – írja a Mandiner.


Részletek a beszélgetésből:

Balasi András: „És képzeljétek el, rendeltek Amerikából egy ilyen frankó ilyen rabbiruhát, de olyan szinten, hogy – mit tudom én – pajesszal meg minden, mert akartak egy ilyen kis poént csinálni itthon. És megkapták – valami 1200 dollár volt a ruha, tehát ennyi pénz…”

Zagyva György Gyula„​Nem olcsó.”

Balasi András: „​Nem volt olcsó. És képzeljétek el, kaptak mellé egy levelet, hogy mivel 1000 dollár felett rendeltek, ezért ha igényelik, akkor kapnak ajándékba egy metélőkészletet. Azt hiszem nem igényelték, de tényleg ott volt, hogy… Egyébként ott volt fotó, nagyon szép ilyen fém, ilyen izé… ilyen… majdnem azt mondtam, rovásírás, de ilyen izék voltak, ilyen minták… Nem… Nem igényelték.”

Z. Kárpát Dániel: „​Én elhatárolódom.”

Balasi András: „​Úgyhogy Gyula, várd szeretettel holnap az izraeli delegációt!”

Zagyva György Gyula: „​Hát figyelj, kinek a pap, kinek a papné. Most az Incze Béla, az például most Klán-köntöst rendelt Amerikából, nem rabbiruhát, tehát…”

Balasi András: „​De kap hozzá metélőkészletet is, vagy azt nem?”

Zagyva György Gyula: „​Az nem..az nem tudom, mit kap hozzá.”

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek