EUR: 323,23 Ft
CHF: 283,06 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Belföld

Újabb hangfelvétel, amin a jobbikosok a holokauszton röhögnek

Több jobbikos politikus nevetgél azon a hangfelvételen, ami Szent Korona Rádió műsorában volt hallható.

A holokauszton nevetgéltek jobbikos politikusok, többek között Apáti István és Zagyva György Gyula, akik az auschwitzi haláltábor kapuján álló feliratot idézik röhögve az önfenntartó börtönök kapcsán a Szent Korona Rádió Sin City című műsorában – írja a Mandiner.


A hangfelvételen a Jobbik országgyűlési képviselője, Apáti István és a Jobbik volt parlamenti képviselője, a jelenleg a jobbikos tiszavasvári önkormányzat alkalmazásában álló Zagyva György Gyula párbeszéde hallható, ami után kitör a röhögés a stúdióban.

A lap megkereste Köves Slomót is.

„Az idézett hangfelvétel sajnos nem lep meg. Egy olyan párt képviselője mondta, amely az elmúlt 15 évben a rasszizmusra építette politikáját, és most úgy akar mosakodni, hogy közben elfelejt kilépni az ürülékes vödörből. Ennek a pártnak az elnöke még idén januárban is azt mondta, hogy ha kiderülne róla, hogy zsidó akkor lemondana a párt vezetéséről. Mi ez, ha nem antiszemitizmus?” –  mondta Köves Slomó a lapnak.

Íme a jobbikos politikusokról készült hangfelvétel:

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomozást rendelt el az Altus Portfólió Kft. gyanús hitelezési gyakorlata ügyében a Fővárosi Főügyészség. Mint ismeretes: a Magyar Nemzeti Bank augusztusban 15 millió forintos bírságot szabott ki Gyurcsány Ferenc cégére, mert a kft.

  • Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Egymilliárd forintos beruházással épült robotizált tehénistállót adtak át csütörtökön Kocson; az Aranykocsi Zrt. létesítményében az állatok fejését robotok végzik, emellett a takarmányozást, a trágyázást és a többi szükséges műveletet is teljesen automatizálták.