2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb Zalaegerszeg

Újabb mentőautót kapott a város

A városháza előtti téren megtartott sajtótájékoztató keretében újabb modernebb, kiemelt felszereltségű esetkocsit vehetett át a zalaegerszegi mentőszolgálat, amely november 1-jén indult útjára, hogy hatékonyabbá tegye az életmentést.

A gyógyszeradagolóval, lélegeztetővel, defibrillátorral ellátott autó már az ötödik ilyen felszereltségű mentő a megyében, szolgálatba állásával pedig újabb hét embernek adott munkalehetőséget, sőt jelentősen javítja a térség sürgősségi ellátását.

Fotó: Jóna István

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.