EUR: 323,90 Ft
CHF: 280,70 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Egyéb Sopron

Újra színházi klub

Az elmúlt évek sikerei után ismét elindult a színházi klub! Kincses Elemér marosvásárhelyi rendező, színpadi szerző, regényíró népszerű művei is szerepelnek az idei műsorban, elsőként a Macskutyák című darabot mutatták be. 

A soproni színházi klub 2015-ben jött létre azzal a céllal, hogy az intézmény még szorosabbá tegye a kapcsolatot a nézőkkel. A sikeres kezdeményezés központjába a kortárs szerzők műveit helyezték, és ezt idén is szeretnék folytatni. A nézők november 29-én Ingmar Bergman Jelenetek egy házasságból című művét láthatják. A rendező Pataki András, aki márciusban a Mindörökké Júlia című előadást is színpadra állítja. Ezenkívül Valentin-napi versműsort kínálnak február 14-én, majd májusban a soproni Ross Károly Outsourcing című darabja szerepel a kínálatban.

Fotó: Soproni Petőfi Színház

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Japán 2-1-re legyőzte a harmadik perctől emberhátrányban futballozó Kolumbiát kedden a H csoport első fordulójának szaranszki mérkőzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.