EUR: 349,90 Ft
CHF: 330,55 Ft
2020. május 25., hétfő
Orbán

Egyéb Sopron

Újra színházi klub

Az elmúlt évek sikerei után ismét elindult a színházi klub! Kincses Elemér marosvásárhelyi rendező, színpadi szerző, regényíró népszerű művei is szerepelnek az idei műsorban, elsőként a Macskutyák című darabot mutatták be. 

A soproni színházi klub 2015-ben jött létre azzal a céllal, hogy az intézmény még szorosabbá tegye a kapcsolatot a nézőkkel. A sikeres kezdeményezés központjába a kortárs szerzők műveit helyezték, és ezt idén is szeretnék folytatni. A nézők november 29-én Ingmar Bergman Jelenetek egy házasságból című művét láthatják. A rendező Pataki András, aki márciusban a Mindörökké Júlia című előadást is színpadra állítja. Ezenkívül Valentin-napi versműsort kínálnak február 14-én, majd májusban a soproni Ross Károly Outsourcing című darabja szerepel a kínálatban.

Fotó: Soproni Petőfi Színház

Kapcsolódó Cikkek

 • Elektromos autógyár Ózdon?

  Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

 • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.

 • Balett a parkban

  Balett a parkban

  A Miskolci Balett táncosai is, akik Miskolc város napja és a közösségek hetének alkalmából szabadtéri táncimproviázciót mutattak be a Bársony János utcában.