2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Egyéb Miskolc

Ünnepi készülődés

Varázslatos Mikulás Mesevilág elevenedik meg a miskolctapolcai Avalon Parkban, ahol a hagyományokhoz hűen már november végén megkezdődik az ünnepi programsorozat.

November 29. és december 8. között csodálatos ünnepi díszbe öltözik a park, ahol a bejáratnál Pókember, Elza és más mesefigurák várják majd a vendégeket, hogy aztán egy 20 perces interaktív játék után elvezessék őket az előadás helyszínére. A gyerekek a park Konferencia Központjában az „Elveszett puttony nyomában” című mesejátékot nézhetik meg színművészek előadásában, ezután személyesen találkozhatnak a Mikulással, aki ajándékkal lepi meg őket. A Mikulás Mesevilág programja november 29. és december 8. között hétköznapokon 15, 17 és 19 órai kezdettel, hétvégén és december 6-án pedig 10–18 óráig kétóránként induló csoportokban tekinthető meg.

Ünnepi hangulat az Avalon Parkban

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.