2018. október 18., csütörtök
Lukács

Egyéb Miskolc

Ünnepi készülődés

Varázslatos Mikulás Mesevilág elevenedik meg a miskolctapolcai Avalon Parkban, ahol a hagyományokhoz hűen már november végén megkezdődik az ünnepi programsorozat.

November 29. és december 8. között csodálatos ünnepi díszbe öltözik a park, ahol a bejáratnál Pókember, Elza és más mesefigurák várják majd a vendégeket, hogy aztán egy 20 perces interaktív játék után elvezessék őket az előadás helyszínére. A gyerekek a park Konferencia Központjában az „Elveszett puttony nyomában” című mesejátékot nézhetik meg színművészek előadásában, ezután személyesen találkozhatnak a Mikulással, aki ajándékkal lepi meg őket. A Mikulás Mesevilág programja november 29. és december 8. között hétköznapokon 15, 17 és 19 órai kezdettel, hétvégén és december 6-án pedig 10–18 óráig kétóránként induló csoportokban tekinthető meg.

Ünnepi hangulat az Avalon Parkban

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EU csak átcímkézi az illegális migrációt

  Az EU csak átcímkézi az illegális migrációt

  Szavakban már fellép az illegális migráció ellen az EU, de a valóságban inkább csak átcímkézi és legalizálja – erről beszélt Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

 • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

  Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

  Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

 • Szinte egész Újpest sportolt!

  Szinte egész Újpest sportolt!

  ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.