2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb XXIII.kerület

Ünnepi menetrend

A közelgő karácsony miatt a BKK menetrendje sok helyen megváltozik, a járatok az adventi hétvégéken sűrűsödnek.  A soroksári Auchan advent vasárnapokon a 123-as és a 135-ös busszal közelíthető meg. Mivel a 123-as busz mind a négy vasárnap a szombatival megegyező követési idővel jár, módosulnak a 123A busz indulásai, azonban közös szakaszukon, a Határ úti metróállomás és a Szentlőrinci úti lakótelep között a járatok követési ideje nem változik.

A BKK tájékoztatása szerint december 21-én és 22-én az iskolaszüneti hétköznapi, hétfőtől csütörtökig érvényes, míg 23-án az iskolaszüneti, pénteken érvényes menetrendet kell figyelni.


December 24-én, csütörtökön a nappali járatok a szombati menetrend szerint közlekednek, azonban – ahogy az elmúlt években is – rövidített üzemidővel: az utolsó nappali járatok 15−16 óra között indulnak; ezután éjszakai járatokkal lehet a fővárosban utazni.

December 25-én (pénteken), 26-án (szombaton) és 27-én (vasárnap) az ünnepnapi/vasárnapi indulásokat kell figyelni a menetrendben, a bevásárlóközpontokat érintő járatok a zárva tartó áruházakhoz nem térnek be.

December 28-án (hétfőn), 29-én (kedden) és 30-án (szerdán) az év végi munkanapi, iskolaszüneti (hétfő−csütörtöki) menetrend, 31-én (csütörtökön) napközben pedig az év végi munkanapi, iskolaszüneti pénteki menetrend lesz érvényben.

A 2015. december 31-éről 2016. január 1-jére (csütörtökről péntekre) virradó éjjel az éjszakai járatok a megszokottnál sűrűbben közlekednek.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.