EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Egyéb XXIII.kerület

Ünnepi menetrend

A közelgő karácsony miatt a BKK menetrendje sok helyen megváltozik, a járatok az adventi hétvégéken sűrűsödnek.  A soroksári Auchan advent vasárnapokon a 123-as és a 135-ös busszal közelíthető meg. Mivel a 123-as busz mind a négy vasárnap a szombatival megegyező követési idővel jár, módosulnak a 123A busz indulásai, azonban közös szakaszukon, a Határ úti metróállomás és a Szentlőrinci úti lakótelep között a járatok követési ideje nem változik.

A BKK tájékoztatása szerint december 21-én és 22-én az iskolaszüneti hétköznapi, hétfőtől csütörtökig érvényes, míg 23-án az iskolaszüneti, pénteken érvényes menetrendet kell figyelni.


December 24-én, csütörtökön a nappali járatok a szombati menetrend szerint közlekednek, azonban – ahogy az elmúlt években is – rövidített üzemidővel: az utolsó nappali járatok 15−16 óra között indulnak; ezután éjszakai járatokkal lehet a fővárosban utazni.

December 25-én (pénteken), 26-án (szombaton) és 27-én (vasárnap) az ünnepnapi/vasárnapi indulásokat kell figyelni a menetrendben, a bevásárlóközpontokat érintő járatok a zárva tartó áruházakhoz nem térnek be.

December 28-án (hétfőn), 29-én (kedden) és 30-án (szerdán) az év végi munkanapi, iskolaszüneti (hétfő−csütörtöki) menetrend, 31-én (csütörtökön) napközben pedig az év végi munkanapi, iskolaszüneti pénteki menetrend lesz érvényben.

A 2015. december 31-éről 2016. január 1-jére (csütörtökről péntekre) virradó éjjel az éjszakai járatok a megszokottnál sűrűbben közlekednek.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.