2019. december 05., csütörtök
Vilma

Egyéb Hódmezővásárhely

Varga Viktor okozott meglepetést a Rotary-bálon

A napokban rendezte meg a Rotary Club hódmezővásárhelyi szervezete hagyományos Márton-napi mulatságát. Különlegessége volt az idei évnek, hogy a sztárfellépő személyét az utolsó pillanatig homály fedte.

A szervezők a titkolózást azzal indokolták, hogy nem szabad mindent felfedni, maradjon egy kis titokzatosság is a dologban, másrészt ne a sztárvendég miatt jöjjenek el a vendégek a bálba, hanem azért, mert ezzel is segítenek embertársaikon.


Varga Viktor párjával, Cinthya Dictatorral érkezett Hódmezővásárhelyre.

Hiszen a bevétel teljes mértékben jótékonysági célokat szolgál. Egyrészt az ösztöndíjprogramjukat támogatják a belépődíj megvételével, jól tanuló, tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű diákokat támogat a szervezet 50 ezer forinttal. Másrészt pedig elindult a Rotary Tündérkert projektje is, amelynek keretében a sérült gyermekek életkörülményein szeretnének javítani. Az első lépést már megtették, a Klauzál utcai gyermekotthon udvara újulhatott meg.

Az utolsó pillanatig titok volt, ki az est sztárfellépője.

Varga Viktor énekes párjával érkezett, és elsőre úgy tűnhetett, hogy vendégként és nem fellépőként van jelen a Fekete Sasban. Az este folyamán aztán egyszer színpadra szólították, és nagyon élvezetes műsort adott a közönségnek. Varga Viktor még a produkciója elején leugrott a színpadról, és a közönség sorai között énekelte el slágereit. A vendégek pedig nem kérették sokáig magukat, hamarosan körbeállták a sztárt, és együtt ropták vele a tánctéren.

Kapcsolódó Cikkek

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.