2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Egyéb Dunaújváros

Várják a 2018-as jelölteket!

Várják a javaslatokat a Dunaújváros Sportjáért Díj elismerésre. A díjat minden évben hárman kaphatják. A jelöltek nevét és az indoklást december 20-ig juttathatják el Dunaújváros polgármesteréhez az ajánlók. A díjakat jövő februárban adják át a nyerteseknek.

Az elismerésben részesülőkre idén is írásban tehetnek javaslatokat városiak. Ezt december 20-ig kell eljuttatniuk a jelölőknek Cserna Gáborhoz, Dunaújváros polgármesteréhez. Az elismerést minden évben hárman kaphatják, ám indokolt esetben több díjat is átadhatnak. Azt, hogy pontosan kiknek ítélhetik oda, a város honlapján, a dunaujvaros.hu-n olvashatjuk: „A díj azon személyeknek és közösségeknek adományozható, akik Dunaújvárosban a testnevelés és sport területén kiváló munkát végeztek vagy kimagasló sporteredményeket értek el.”


Joó Gabriella (balra) Kovács Zsófia Európa bajnok tornász (jobbra) egyik felkészítője is díjazott volt idén
fotó: Ónodi Zoltán

2017-ben Trenka János, a Dunaferr SE Torna Szakosztályának vezetőedzője, Joó Gabriella, a Dunaferr SE Torna Szakosztályának edzője, Molnár Gergely, a Dunaferr SE Kajak-Kenu Szakosztályának vezetőedzője és Petrás Gábor, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára kapta a Dunaújváros Sportjáért Díjat.

Kapcsolódó Cikkek