2018. október 18., csütörtök
Lukács

Egyéb Dunaújváros

Várják a 2018-as jelölteket!

Várják a javaslatokat a Dunaújváros Sportjáért Díj elismerésre. A díjat minden évben hárman kaphatják. A jelöltek nevét és az indoklást december 20-ig juttathatják el Dunaújváros polgármesteréhez az ajánlók. A díjakat jövő februárban adják át a nyerteseknek.

Az elismerésben részesülőkre idén is írásban tehetnek javaslatokat városiak. Ezt december 20-ig kell eljuttatniuk a jelölőknek Cserna Gáborhoz, Dunaújváros polgármesteréhez. Az elismerést minden évben hárman kaphatják, ám indokolt esetben több díjat is átadhatnak. Azt, hogy pontosan kiknek ítélhetik oda, a város honlapján, a dunaujvaros.hu-n olvashatjuk: „A díj azon személyeknek és közösségeknek adományozható, akik Dunaújvárosban a testnevelés és sport területén kiváló munkát végeztek vagy kimagasló sporteredményeket értek el.”


Joó Gabriella (balra) Kovács Zsófia Európa bajnok tornász (jobbra) egyik felkészítője is díjazott volt idén
fotó: Ónodi Zoltán

2017-ben Trenka János, a Dunaferr SE Torna Szakosztályának vezetőedzője, Joó Gabriella, a Dunaferr SE Torna Szakosztályának edzője, Molnár Gergely, a Dunaferr SE Kajak-Kenu Szakosztályának vezetőedzője és Petrás Gábor, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára kapta a Dunaújváros Sportjáért Díjat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EU csak átcímkézi az illegális migrációt

  Az EU csak átcímkézi az illegális migrációt

  Szavakban már fellép az illegális migráció ellen az EU, de a valóságban inkább csak átcímkézi és legalizálja – erről beszélt Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

 • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

  Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

  Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

 • Szinte egész Újpest sportolt!

  Szinte egész Újpest sportolt!

  ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.