2018. október 18., csütörtök
Lukács

Egyéb Szekszárd

Veretlen a KSC

Sikerekkel indult az Atomerőmű KSC Szekszárd csapatának a női magyar kosárlabda-bajnokság. Ezt a győzelmi sorozatot sikerül is tartaniuk, mindemellett az európai élvonalban is egyre jobban teljesítenek.

Október 22-én a CMB Cargo UNI Győr otthonában hatalmas csatában 74-79-re nyertek a szekszárdi lányok. Történelmi győzelemről beszélhetünk ezúttal, hiszen Győrnek bombaerős kerete van, elsősorban center poszton erősítettek. A szakértők ennek a találkozónak nem adtak túl sok esélyt, mivel idegenben is kellett játszani, ezt azonban megcáfolták a játékosok. A csapatot a kiválóan játszó Teja Oblak és Krnjics Szara vezette sikerre.


Menetel a KSC. Fotó: Nagy Nándor

A győri meccset követően – szintén a magyar bajnokság keretein belül – itthon fogadták a lányok Zalaegerszeg csapatát. Október 28-án 81-49-re nyert a KSC hazai pályán, folytatva ezzel a veretlenségi sorozatukat.

A magyar kosárlabda-bajnoksággal párhuzamosan az Európa-kupában is teljesíteni kellett a játékosoknak. Ezt az akadályt is könnyedén vették a lányok, hiszen október 25-én 26 pontos győzelmet arattak a portugál GDESSA-Barreiro ellen.

Atomerőmű KSC Szekszárd – Gdessa-Barreiro 91-65   Fotó: Nagy Nándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EU csak átcímkézi az illegális migrációt

  Az EU csak átcímkézi az illegális migrációt

  Szavakban már fellép az illegális migráció ellen az EU, de a valóságban inkább csak átcímkézi és legalizálja – erről beszélt Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

 • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

  Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

  Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

 • Szinte egész Újpest sportolt!

  Szinte egész Újpest sportolt!

  ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.