2019. január 16., szerda
Gusztáv

Belföld

Videó: Gyurcsányt akarja Kunhalmi – élő adásban borult ki az MSZP-s

Alaposan megtépázhatta Kunhalmi Ágnes idegeit a balos cicaharc. Az MSZP-s politikus élő adásban borult ki Simicska Lajos Hír TV-jében. Kálmán Olga is csodálkozott a jelenetsoroson.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke volt mások mellett a vendég hétfőn este a Simicska Lajos-féle Hír TV-ben. Az Egyenesen című műsorban a politikus a balos összefogás körüli huzavona miatt akadt ki. Nevezetesen, hogy az ellenzéki pártok négy-öt hónappal a választások előtt még mindig képtelenek megállapodni.


A kicsivel több mint tízperces beszélgetésnek volt egy pontja, amikor a néző azt érezhette, hogy Kunhalmi menten agyvérzést kap, ugyanis olyan vehemensen és indulatosan kezdett beszélni, hogy még Kálmán Olga is csak nézte, hogy mi történik.

Kunhalmi szerint a saját szavazóit köpi arcon, amikor így viselkedik az ellenzék. Mint mondta, már kint kéne kampányolniuk a körzetekben. Ehelyett „sajtcetlikről beszélgetünk”, amivel a „saját szavazóinkat köpjük szemen”. Később majdnem el is sírta magát.


A jelenetsort 07:48-től lehet megnézni.

Külön felhívnánk a figyelmet Kálmán Olga csodálkozó arcára. A sokat látott műsorvezetőnek is elkerekedett a szeme Kunhalmi kiborulásán.

Kunhalmi indulatosan arról is beszélt, hogy legyen második helyen a közös listán Gyurcsány Ferenc.

– Vele akarok indulni, szeretném látni – bújt ki a szög a zsákból, majd Kálmán Olga kérdésére, hogy ki legyen az első, annyit mondott: az a miniszterelnök-jelölt, akiben meg tudunk állapodni.

A politikus érzelmi kilengéseit nem tudni, mi okozza, mindenesetre sokan emlékezhetnek rá, amikor egyszer a parlamentben kapott röhögőgörcsöt, majd egy sajtótájékoztatója fulladt botrányba, miután többszöri próbálkozásra sem tudta elmondani nevetés nélkül, amit szeretett volna.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek