EUR: 323,04 Ft
CHF: 282,02 Ft
2018. október 22., hétfő
Előd

Belföld

Vonáék nagyot hibáztak

A Magyar Idők információi szerint a reklámtáblák elbontására kell számítania a Jobbiknak.

Amatőr hiba csúszott a Jobbik manőverébe, amellyel bevallottan a plakáttörvény kijátszására törekedtek. Vona Gáboréknak a legalapvetőbb szabályok be nem tartása miatt a Simicska Lajostól megszerzett plakáthordozóik elbontására kell számítaniuk. A Jobbik ugyanis a plakáthelyek megvásárlásakor nem számolt azzal, hogy a jogszabályok kijátszása nem mentesíti őket a felelősség alól – írja a Magyar Idők.


A lap beszámol arról, hogy a párt nem rendelkezik ugyanis a reklámhordozói vonatkozásban érvényes közterület-használati engedéllyel, mert az engedély nem ruházható át. A Jobbik a megvásárolt plakáthelyekre nem fog tudni hirdetéseket kihelyezni, hiszen a településképet védő hatóságok minden bizonnyal megteszik az engedély nélküli közterület-használat miatt szükséges intézkedéseket.

A teljes cikkből kiderül az is, hogy hol hibázott Vona Gábor pártja.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Németh Zsolt: A rendszerváltozás nem értelmezhető 1956 nélkül

    Németh Zsolt: A rendszerváltozás nem értelmezhető 1956 nélkül

    Az 1956-os forradalom része annak a folyamatnak, amelynek eredménye a rendszerváltozás és az azt követő, harminc éve tartó békekorszak – mondta Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke hétfőn, a Rákóczi Szövetség Műegyemeten tartott október 23-ra emlékező rendezvényén.

  • Ötmillió magyar büszke a rendőrökre

    Ötmillió magyar büszke a rendőrökre

    A felnőtt magyar népesség 63 százaléka ért egyet azzal, hogy Magyarország büszke lehet a rendőreire; ennek ellenkezőjét a megkérdezettek 27 százaléka mondja – derül ki a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásából, amelyet az Astoriánál történt október 23-i rendőri roham 12.