EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Belföld

Vonáék nyugdíjastagozatának alelnöke: A zsidók az ország rákfenéi!

Nem túl ideális személyt talált Vona a Jobbik nemrég alakult nyugdíjastagozatának alelnöki posztjára. Már csak azért sem, mert ugye a radikális párt volt képviselői az elmúlt hónapokban nemegyszer pofátlan és tiszteletlen módon belerúgtak a szépkorúakba – írja a Pesti Srácok.

Erős Erzsébet kinevezésével a párt most újra egyértelművé tette, hogy már eszük ágában sincs cukiskodni, minden a régi kerékvágásban megy a pártnál. A nyugdíjas nő ugyanis naponta osztja meg cigányellenes, antiszemita, már-már holokauszttagadó gondolatait.


Erős úgy gondolja, hogy a zsidóknak nem lenne szabad politizálniuk és magas közéleti funkciót sem lenne szabad betölteniük. Állítja, hogy ők az ország rákfenéi és a holokausztot is ők intézték maguknak. Erős Erzsébet szerint nem sértő, ha „zsidós megjegyzés születik itt-ott”, az viszont gyalázat, hogy a zsidók „lejáratják Magyarországot Budapesten a Szabadság téren a holokauszt kipakolással”.

Egy ismerőse módosító javaslata szerint továbbá cégben se lehessen zsidónak 40 százaléknál nagyobb tulajdonrésze, mert ők itt „bevándorló migránsok”, „otthon púposkodjanak” – írja a PestiSrácok.


Míg Vona Gábor pártja legalább a határon túli magyarok ügyében elutasítja a Demokratikus Koalíció kezdeményezését, amely megfosztaná őket a szavazati joguktól, addig a nyugdíjastagozat alelnöke őket sem kíméli. Erős Erzsébet szerint ugyanis Gyurcsány Ferencnek teljesen igaza van, a határon túli magyaroknak nincs joguk Magyarországon szavazni. Különben is, ő úgy látja, Erdélyből nem őslakos magyarok, hanem oláh cigányok jönnek ezrével.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A családok kiemelt helyet kapnak a következő négy évben

    A családok kiemelt helyet kapnak a következő négy évben

    A családok kiemelt helyet kapnak a következő időszak nemzetpolitikájában, a negatív demográfiai folyamatokat meg kell fordítani – hangsúlyozta Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár telefonon az MTI-nek szombaton Szarajevóból, ahol a Kommunikációs hídépítés a volt Jugoszlávia országainak magyar közösségei között című konferencián szólalt fel.