2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

Vonáék nyugdíjastagozatának alelnöke: A zsidók az ország rákfenéi!

Nem túl ideális személyt talált Vona a Jobbik nemrég alakult nyugdíjastagozatának alelnöki posztjára. Már csak azért sem, mert ugye a radikális párt volt képviselői az elmúlt hónapokban nemegyszer pofátlan és tiszteletlen módon belerúgtak a szépkorúakba – írja a Pesti Srácok.

Erős Erzsébet kinevezésével a párt most újra egyértelművé tette, hogy már eszük ágában sincs cukiskodni, minden a régi kerékvágásban megy a pártnál. A nyugdíjas nő ugyanis naponta osztja meg cigányellenes, antiszemita, már-már holokauszttagadó gondolatait.


Erős úgy gondolja, hogy a zsidóknak nem lenne szabad politizálniuk és magas közéleti funkciót sem lenne szabad betölteniük. Állítja, hogy ők az ország rákfenéi és a holokausztot is ők intézték maguknak. Erős Erzsébet szerint nem sértő, ha „zsidós megjegyzés születik itt-ott”, az viszont gyalázat, hogy a zsidók „lejáratják Magyarországot Budapesten a Szabadság téren a holokauszt kipakolással”.

Egy ismerőse módosító javaslata szerint továbbá cégben se lehessen zsidónak 40 százaléknál nagyobb tulajdonrésze, mert ők itt „bevándorló migránsok”, „otthon púposkodjanak” – írja a PestiSrácok.


Míg Vona Gábor pártja legalább a határon túli magyarok ügyében elutasítja a Demokratikus Koalíció kezdeményezését, amely megfosztaná őket a szavazati joguktól, addig a nyugdíjastagozat alelnöke őket sem kíméli. Erős Erzsébet szerint ugyanis Gyurcsány Ferencnek teljesen igaza van, a határon túli magyaroknak nincs joguk Magyarországon szavazni. Különben is, ő úgy látja, Erdélyből nem őslakos magyarok, hanem oláh cigányok jönnek ezrével.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szánalmasan kevesen tüntettek

  Szánalmasan kevesen tüntettek

  Nagyobb volt a füstje, mint a lángja a szombatra meghirdetett ellenzéki demonstrációsorozatnak, amelynek az volt a célja, hogy leállítsák az országot.

 • Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Óriási volt az érdeklődés a Corvin mozi székei iránt, ugyanis péntek délelőtt 10 és 12 óra között hatalmas tömeg állt sorba, hogy az 1000 forintos régi moziszékekből legalább egyet hazavihessen.

 • A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A magyar emberek 60 százaléka szerint az ellenzéki pártok és politikusok a hatalomra jutás érdekében használják fel a tüntetések adta szereplési lehetőséget – derült ki a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatásából.