EUR: 319,31 Ft
CHF: 282,06 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Belföld

Zagyva György mindenkit hülyének néz?

Elképesztő mosakodásba kezdett a jobbikos képviselő, aki azt állítja nem a holokauszton gúnyolódott azon a felvételen, amit a Mandiner közölt le először.

A portál megkereste Zagyva Györgyöt, aki ahelyett, hogy elnézést kért volna ízléstelen poénjai miatt, inkább össze-vissza zagyvált mindent.


A politikus azt állítja, hogy a hangfelvételek azért kerültek napvilágra, mert a portál titkosszolgálati megbízást kapott erre.

„Ha valaki meghallgatja a felvételt, akkor hallhatja, hogy az idézetet az önfenntartó börtönök kapcsán mondtam, és nem a zsidók kapcsán. Ebben mi a holokausztgyalázás? Azért, mert van a szövegben egy olyan mondat, amit egyébként történelmi ismeretanyagából be tud valaki azonosítani, az még nem holokausztgyalázás, mert más kapcsán mondtam {…} Semmiféle holokauszttal kapcsolatos gondolat nem volt itt. Azt meg a közönségtől kell megkérdezni, hogy min nevettek. Én értem, hogy választási kampány van, és önök megrendelést kaptak, de úgy érzem, hogy nekem nem kell magyarázkodnom emiatt. Nem a holokausztra gondoltam. Ezt most halál komolyan mondom. Szerintem ez teljesen egyértelmű” – esküdözik a Mandinernek Jobbik képviselője.


Nekünk már csak egy kérdésünk lenne!

Kedves Gyula! Mindenkit hülyének néz?

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Magasan vezet a Fidesz

  Magasan vezet a Fidesz

  Nem igazán veheti fel a versenyt a Fidesszel szemben egyik párt sem, ugyanis a biztos szavazók 53%-a támogatja a kormánypártot – derült ki a Századvég januári elemzéséből.

 • Korlátoznák a németek az orvosok elvándorlását

  Korlátoznák a németek az orvosok elvándorlását

  Bár évek óta az az ellenzéki narratíva, hogy a magyar orvosok az egészségügyi rendszer áldatlan állapotai miatt vállalnak külföldön munkát, Jens Spahn német egészségügy miniszter rácáfolt: Németországban legalább ekkora problémát okoz az évtizedes jelenség, olyannyira, hogy a németek uniós szabályozást szorgalmaznak.

 • Tovább fogyatkozik a Jobbik

  Tovább fogyatkozik a Jobbik

  Ismét tömegesen távoztak a Jobbikból. A választások óta darabokra hulló pártot ezúttal Veszprém megyében hagyták el heten, akiknek a szemét szintén szúrja a Jobbik kebelbarátsága a baloldallal.

 • Sorosnak kedvező döntést szavazott meg az EP

  Sorosnak kedvező döntést szavazott meg az EP

  A Fidesz szerint ismét bebizonyosodott, hogy a brüsszeli migrációs politika mögött Soros György áll. Az Európai Parlament (EP) ugyanis megszavazta, hogy  az európai emberek pénzéből több száz millió euróval több pénzt adjanak a Soros-szervezeteknek, támogatva ezzel a migrációt.