EUR: 345,36 Ft
CHF: 320,65 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Belföld

Zagyva György mindenkit hülyének néz?

Elképesztő mosakodásba kezdett a jobbikos képviselő, aki azt állítja nem a holokauszton gúnyolódott azon a felvételen, amit a Mandiner közölt le először.

A portál megkereste Zagyva Györgyöt, aki ahelyett, hogy elnézést kért volna ízléstelen poénjai miatt, inkább össze-vissza zagyvált mindent.


A politikus azt állítja, hogy a hangfelvételek azért kerültek napvilágra, mert a portál titkosszolgálati megbízást kapott erre.

„Ha valaki meghallgatja a felvételt, akkor hallhatja, hogy az idézetet az önfenntartó börtönök kapcsán mondtam, és nem a zsidók kapcsán. Ebben mi a holokausztgyalázás? Azért, mert van a szövegben egy olyan mondat, amit egyébként történelmi ismeretanyagából be tud valaki azonosítani, az még nem holokausztgyalázás, mert más kapcsán mondtam {…} Semmiféle holokauszttal kapcsolatos gondolat nem volt itt. Azt meg a közönségtől kell megkérdezni, hogy min nevettek. Én értem, hogy választási kampány van, és önök megrendelést kaptak, de úgy érzem, hogy nekem nem kell magyarázkodnom emiatt. Nem a holokausztra gondoltam. Ezt most halál komolyan mondom. Szerintem ez teljesen egyértelmű” – esküdözik a Mandinernek Jobbik képviselője.


Nekünk már csak egy kérdésünk lenne!

Kedves Gyula! Mindenkit hülyének néz?

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Európa jövőjéről tárgyalt Orbán Viktor

    Európa jövőjéről tárgyalt Orbán Viktor

    Orbán Viktor miniszterelnök kedden videokonferencia keretében megbeszélést folytatott a V4-országok kormányfőivel, valamint Charles Michellel, az Európai Tanács (EiT) elnökével.

  • Készülni kell a járvány második hullámára

    Készülni kell a járvány második hullámára

    Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára az Országgyűlés keddi ülésén elmondta, hogy a koronavírus-járvány okozta válság 10 év eredményeire jelent veszélyt, de a kormány mindent megtesz, hogy az időben meghozott döntésekkel a gazdaságvédelmi intézkedésekkel és összefogással legyőzzük az akadályokat.