EUR: 345,13 Ft
CHF: 323,02 Ft
2020. június 01., hétfő
Tünde

Egyéb XIX.kerület

Zöldszarvúak Wekerlén

Kéthetente csütörtökön mamák és babák foglalják el a Wekerlei Kultúrházat, hogy míg a kicsik játszanak, a szülők megosszák tapasztalataikat a gyermeknevelésről.

Olyan témák is előkerülnek az ilyen alkalmakkor, mint a mosható pelenka, a babahordozó, az öko háztartás és az egészséges életmód. A Zöldszarvú Baba-Mama Klub célja, hogy megosszák egymással az ismereteket és válaszokat kapjanak kérdéseikre. Múlt héten még egy kis halloweeni hangulatot is csempésztek a foglalkozásba. A Zöldszarvú Baba-Mama Klub ingyenesen látogatható. Legközelebb november 16-án 10 és 12 óra között lesz klubfoglalkozás.

A gyerekek játszanak, a mamák tanulnak (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.