EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 20., szombat
Vendel

Belföld

11 éves erdélyi diákok küzdenek az állatkínzás ellen

Székelyudvarhelyi ötödikesek hívjál fel a figyelmet az állatkínzásra a szabadidejükben, ugyanis az Orbán Balázs Általános Iskola pár tanulója saját zsebpénzüket felhasználva helyeznek el plakátokat a város több pontján. 

A srácok saját Facebook felületet is működtetnek JVM-Jobb Világért Mozgalom néven, ahol az állatvédelem mellett igyekeznek felhívni a figyelmet az olyan társadalmi kérdésekre is, mint a környezetvédelem vagy a káromkodás. Márk, Zalán, Attila és Tamás véleménye szerint a legfontosabb, hogy a világ jó emberekből álljon, akik figyelnek egymásra. Szerintük van még remény, de páran még mindig nagyon rosszak.


A fiúk oldalát ezen az oldalon találhatják meg: JVM-Jobb Világért Mozgalom

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót a beszámolójához, hogy annak minél nagyobb nyomatékot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek: 


Kapcsolódó Cikkek