EUR: 317,92 Ft
CHF: 280,51 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Belföld

300 gyermeket lát vendégül a Gyermekmentő Szolgálat

Háromszáz hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermeket lát vendégül a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) a Mindenki Karácsonya elnevezésű rendezvényen hétfőn Budapesten.

Az NGYSZ és támogatói az eseményre hátrányos helyzetű, sérült, valamint családsegítő szolgálatok által kiválasztott budapesti és Pest megyei gyerekeket hívtak meg, akiket karácsonyi programmal, musical-előadással, rövid koncertekkel, arcfestéssel és ajándékokkal várnak a WestEnd City Center Cinema Cityben – közölte az NGYSZ az MTI-vel.


A Budapesti Operettszínház művészei közül idén Kékkovács Mara és Bálint Ádám, valamint Caramel és Radics Gigi lép színpadra, majd Fáth Péter NGYSZ-titkár, Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes, Szabó Dóra, az OTP Bank PR senior szakértője, Mészáros Beatrix, a METRO Kereskedelmi Kft Brandig osztályvezetője és László Kata, a WestEnd City Center marketing igazgatója ajándékozza meg a gyerekeket.

Az NGYSZ immár huszonhatodik éve rendezi meg a Fővárosi Önkormányzattal közös karácsonyi programját.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tízmilliókkal éleszti újra az Iránytű Intézetet a Jobbik

    Tízmilliókkal éleszti újra az Iránytű Intézetet a Jobbik

    Több mint 57 millió forintos megbízást kapott az Iránytű Intézet a Jobbik frakciójától – derül ki az Országgyűlés honlapján feltüntetett szerződésekből. A Magyar Idők szerdai számában megjelent cikk szerint a Gyöngyösi Márton pártelnökhelyettes és Forrai Richárd által aláírt két megbízás két, illetve három hétre szólt tavaly novemberben és decemberben.