2019. december 15., vasárnap
Valér

Belföld

A Jobbik alelnöke is zsidózott egy nagyot

Megint lebukott a kettős mércét használó Jobbik. A párt nyugdíjastagozatának alelnöke, Erős Erzsébet már nincs a helyén, miután közösségi oldalán néhány hónapja vérig sértette a zsidó vallású embereket. Most egy olyan hangfelvétel látott napvilágot, melyen Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke csinálta ugyanezt. Ő még nem vált meg posztjától.

Zsidózott és zsidó összeesküvésről beszélt Z. Kárpát Dániel, a Jobbik országgyűlési képviselője az Óbudai Nemzeti Estek öt évvel ezelőtti rendezvényén, a párt III. kerületi rendezvénysorozatának óbudai állomásán – szúrta ki a PestiSrácok.hu a legnépszerűbb videómegosztóra feltöltött felvételen. Vona Gábor alelnöke botrányos kijelentéseket tett, amit megspékelt azzal is, hogy adott esetben az Európai Unióból is ki kell lépnie Magyarországnak.


Idézünk a 2012-es videóból: „Kivel írt alá társulási szerződést Orbán Viktor és csapata kétharmados kormányával? Hát Izraellel, kérem szépen. Tehát amikor most már arról beszélünk, hogy felvásárolják Magyarországot, akkor láthatjuk, hogy egy tényszerű, átjátszható rendszer alakult ki, ahol ez valósággá válhat, még azok számára is megérthetően, akik eddig szkeptikusak és ezt összeesküvés-elméletnek tartották. Tehát látható az, hogy egy olyan fegyverrendszerrel támadnak Magyarországra, amely ellen bármilyen úton fel kell lépni.”

A gondolatmenet végkövetkeztetése, hogy ha nem sikerül újratárgyalni Magyarország uniós csatlakozási szerződését, akkor ki kell lépni az unióból. „Ha nem sikerül a földet kivenni a tőke szabad áramlásából, akkor ki kell lépni az Európai Unióból, és ezt nem szégyelljük, nem tagadjuk” – fogalmazott a jobbikos képviselő a Jobbik-közeli rendezvényen.


A Jobbik azóta akkora pálfordulást hajtott végre, hogy ma már az Európai Bizottságra bízná a magyar bérek kérdését is. Csütörtökön a Hír TV Egyenesen című műsorában egyébként pont Z. Kárpát Dániel jelentette be, hogy a Jobbik megválik Erős Erzsébettől, akinek antiszemita kijelentései nagy botrányt kavartak. Többek között azt mondta: „zsidók ne lehessenek politikusok, ők az ország rákfenéi”. Ez az igazi kettős mérce a Jobbikban, hiszen a jelek szerint a párt prominensei egy ilyen eset napvilágra kerülése után is a helyükön maradhatnak.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek