EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb XVI.kerület

A mindenki karácsonya több egy tál meleg ételnél

A Corvini Domini Egyesület a rászorulók részére idén is megrendezi a Mindenki Karácsonya ünnepséget, ami az elmúlt évek folyamán már hagyománnyá vált a XVI. kerületben.

Mint azt lapunk megtudta, a december 16-án 16.30-kor kezdődő rendezvény új helyszíne a XVI. kerületi Rádió u. 32. alatti régi mozi lesz. A szervező ebben az évben is Szabó Andrásné, az egyesület elnöke. A szervezők zenés műsorral igyekeznek meghitt hangulatot teremteni.


A mindenki karácsonya már hagyományos rendezvény a kerületben, a tavalyin is sokan voltak (Fotó: facebook.com)

Természetesen lesz élelmiszercsomag és ruhaosztás is, míg a gyermekeket kézműves-foglalkozással várják, és nem marad el a közös éneklés sem. Mint azt Szabó Andrásné lapunknak elmondta, köszönettel tartoznak a kerületi önkormányzatnak az esemény támogatásáért, és az is kiderült, hogy Szatmáry Kristóf és Kovács Péter is köszönti majd a résztvevőket.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.