EUR: 323,05 Ft
CHF: 286,52 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Sport

Adiós, Atlético!

Gyászolnak az Atlético szurkolói. A madridi Matracosok négy év alatt kétszer is bejutottak a BL-döntőbe, ezúttal azonban a csoportkörben búcsúztak. A bajorok Münchenben 3-1-re elintézték Neymar PSG-jét.

Sovány vigasz a madridiaknak, hogy akkor sem jutottak volna tovább, ha az 1-1-es döntetlen helyett megverik a Chelsea-t, hiszen a Roma 1-0-ra verte a Qarabagot, és csoportelsőként jutott az egyenes kieséses szakaszba.


– Sajnos a Romától több pontot szereztünk, mint az azeriaktól, így csak az Európa Ligában és a bajnokságban javíthatunk – mondta a madridiak edzője, Diego Simeone.

A gigászok csatájában, a Bayern–PSG meccsen hamis 500 eurósokat dobáltak a Bayern szurkolói a szöglethez készülő Neymarra. Így tiltakoztak a bajorok az Anderlecht elleni brüsszeli meccs 100 eurós (31 ezer forint) jegyárai miatt. A brazil csillag azonban inkább amiatt szomorkodott, hogy a csoportkör során most először nem lőtt gólt, pedig ha betalál, rekordot állított volna fel.

EPA/ANDY RAIN

Eredmények: Man. United–CSZKA Moszkva 2-1, Benfica–Basel 0-2, Celtic–Anderlecht 0-1, Bayern München–Paris SG 3-1, Roma–Qarabag 1-0, Chelsea–Atlético Madrid 1-1, Olimpiakosz–Juventus 0-2, Barcelona–Sporting Lisboa 2-0

Továbjutott: Manchester United, Basel, PSG, Bayern München, Roma, Chelsea, Barcelona, Juventus

Kapcsolódó Cikkek

  • Ő akarta átverni a Fradit!

    Ő akarta átverni a Fradit!

    Nyilvánosságra hozta a PestiSrácok.hu, annak a játékosügynöknek a nevét, aki piszkos módszerekkel akarta megrövidíteni a Ferencvárosi Torna Club női kézilabda-szakosztályát.

  • Kiderült! Ő az a sportmenedzser, aki le akarta lehúzni a Fradit

    Kiderült! Ő az a sportmenedzser, aki le akarta lehúzni a Fradit

    Farkas Mátyás sportmenedzser akarta anyagilag jelentősen megrövidíteni a Ferencvárosi Torna Club női kézilabda-szakosztályát, a saját anyagi érdekeit szem előtt tartó szakember a válogatott sztárjátékosát és egy másik klubot akart felhasználni a piszkos ügylethez – tudta meg a PestiSrácok.