2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Szekszárd

Adománygyűjtés megyeszinten

A Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesülete ebben az évben is adománygyűjtést szervez a karácsonyt megelőzően. A beérkező tartósélelmiszer- és ruhaadományokat nem csupán a megyeszékhelyen osztják szét, hanem a megye más városaiban is.

– Egyesületünk közel harminc éve szervez különféle adománygyűjtést és nemcsak karácsonykor, hanem egész évben. Így próbálunk segíteni a nehéz sorsú embertársainkon, akik nehezen jutnak ruhához, élelmiszerhez. Idén is nekifogtunk a karácsonyi adománygyűjtésnek és elsősorban tartós élelmiszereket szeretnénk kérni a felajánlóktól. Az adományokat december 23-ig, a Szekszárd, Hunyadi utca 4. címre várjuk. Az összegyűlt adományokat karácsonyi ünnepségek alkalmával adjuk át az érintett személyeknek, családoknak. Megyei egyesületünk nemcsak a megyeszékhelyen, hanem más városokban is, így Bonyhádon, Dombóváron, Tamásiban és Pakson is szervez karácsonyi műsort. A felajánlásokat kizárólag Szekszárdon tudjuk begyűjteni, de a már említett városokba is szeretnénk eljuttatni ezekből – tájékoztatott Kovács Lászlóné, a Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesületének vezetője.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.