2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Egyéb Szekszárd

Advent a megyeszékhelyen

Szekszárd város és a Babits Mihály Kulturális Központ vezetői sajtótájékoztató keretében ismertették a 2017-es adventi időszak szekszárdi programjait.

A Béla király téren december 3-tól 23-ig kézműves- és kirakodóvásár, karácsonyi műsorok, szalmalabirintus, adventi kalendárium, betlehem, forralt bor, tea, kemencés lángos és sok más finomság várja az érdeklődőket. Hétvégenként sztárfellépők varázsolnak ünnepi hangulatot.


A sajtó képviselői előtt ismertették az idei program részleteit. Fotó: Nagy Nándor

A megnyitón Szulák Andrea szórakoztatta a nagyérdeműt, de fellép továbbá Kocsis Tibor, a Kiss Kata- és a MintAPinty Zenekar, a Fool Moon Acapella, valamint az Új Bojtorján együttes. A két ünnep között játszóházzá alakul át a Babits Mihály Kulturális Központ, ahol kölyökszilveszterrel és ingyenes vetítésekkel várják a gyermekes családokat. Az adventi programsorozattal párhuzamosan az Élő Szeretetet Embertársainknak rendezvényt idén is megszervezik. December 4-től 22-ig minden hétköznap 17 órától lesznek adventi szabadtéri programok a Mentálhigiénés Műhely és a Babits Mihály Kulturális Központ szervezésében.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek