2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Szekszárd

Advent a megyeszékhelyen

Szekszárd város és a Babits Mihály Kulturális Központ vezetői sajtótájékoztató keretében ismertették a 2017-es adventi időszak szekszárdi programjait.

A Béla király téren december 3-tól 23-ig kézműves- és kirakodóvásár, karácsonyi műsorok, szalmalabirintus, adventi kalendárium, betlehem, forralt bor, tea, kemencés lángos és sok más finomság várja az érdeklődőket. Hétvégenként sztárfellépők varázsolnak ünnepi hangulatot.


A sajtó képviselői előtt ismertették az idei program részleteit. Fotó: Nagy Nándor

A megnyitón Szulák Andrea szórakoztatta a nagyérdeműt, de fellép továbbá Kocsis Tibor, a Kiss Kata- és a MintAPinty Zenekar, a Fool Moon Acapella, valamint az Új Bojtorján együttes. A két ünnep között játszóházzá alakul át a Babits Mihály Kulturális Központ, ahol kölyökszilveszterrel és ingyenes vetítésekkel várják a gyermekes családokat. Az adventi programsorozattal párhuzamosan az Élő Szeretetet Embertársainknak rendezvényt idén is megszervezik. December 4-től 22-ig minden hétköznap 17 órától lesznek adventi szabadtéri programok a Mentálhigiénés Műhely és a Babits Mihály Kulturális Központ szervezésében.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.