2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb XXII.kerület

Advent a segélyszervezetnél

Advent első vasárnapján 22. alkalommal hirdette meg Országos Adventi Pénzadománygyűjtését az Ökumenikus Segélyszervezet budafoki központjában.

Az adventi koszorún Lévai Anikó jószolgálati nagykövet 13 óra 53 perckor gyújtotta meg az első gyertyát, ezzel is utalva a 1353-as adományvonalra, amelyen hívásonként 250 forinttal támogathatjuk az ÉTELT az éhezőknek, OTTHONT az otthontalanoknak, ESÉLYT az esélyteleneknek! akciót.

Az Ökumenikus Segélyszervezet adventi koszorúján Lévai Anikó jószolgálati nagykövet gyújtotta meg az első gyertyát (Fotó: MÖS)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.