EUR: 323,27 Ft
CHF: 283,05 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Külföld

Agyonszúrtak egy izraeli katonát

Agyonszúrtak egy izraeli katonát a dél-izraeli Aradban, a rendőrség szerint terrortámadás történt. A helyszínről k elmenekülő támadók után a biztonsági erők hajtóvadászatot indítottak – közölte az izraeli rendőrség pénteken.

A hadsereg közleményében Ron Jichák Kukiaként azonosította az áldozatot. A 19 éves katona az izraeli védelmi erők Nahal gyalogsági brigádjánál szolgált. A dandár főbázisa Arad külterületén található.


Az izraeli katona éppen egy buszmegállóban várakozott, amikor ismeretlenek odaléptek hozzá és agyonszúrták. A tettesek ezt követően kereket oldottak. A biztonsági erők hajtóvadászatot indítottak utánuk, a gyanúsítottak üldözése péntek délelőtt még tartott.

“A nyomozás fő irányelve az, hogy ez a legnagyobb valószínűség szerint terrortámadás volt” – mondta Micky Rosenfeld rendőrségi szóvivő, aki semmit nem közölt arról, hogy kiket gyanúsítanak a merénylet elkövetésével.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Törésvonal

    A nap képe: Törésvonal

    Több ezer embert kellett kitelepíteni Franciaország városaiból a brutális esőzések miatt. A csatornák már nem tudták elnyelni a pillanatok alatt lezúduló csapadékot, így az özönvízként tarolta le a dél-franciaországi Villalier városát is.

  • Kiújult Juncker isiásza – Videó!

    Kiújult Juncker isiásza – Videó!

    Ellopta a show-t Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a brüsszeli EU-csúcson: a háromnapos tanácskozás első estéjén ismét dülöngélve üdvözölte politikustársait.