EUR: 321,17 Ft
CHF: 284,66 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Belföld

Állati meglepke a gyerekeknek

Összefog a Meglepkék csapata, a Tetovált Állatmentők, a Mancsos Segítőtársaink Terápiás Állatok Alapítványa és a Pizza King, hogy 50 kisgyereknek egy napra mosolyt és vidámságot csaljanak az arcára karácsony közeledtével.

December 13-án az ország legnagyobb játszóházába eresztjük be a gyerkőcöket, és addig játszhatnak, csúszhatnak, mászhatnak amíg csak bírják. Pihenés közben pizzával tömhetik meg a hasukat, majd mehetnek is vissza játszani.


Akik elfáradnak a csúszásban, azok mehetnek kiskutyákat simogatni, vagy a parkolóban várja őket egy Dodge Charger amerikai izomautó a barátjával, egy Nissan GTR-rel, amelyen utazhatnak pár kört.

A meglepetéseknek ezzel még nem lesz vége, ugyanis megjelenik a Mikulás is, aki az egyik rénszarvasával és a manóival érkezik a játékbirodalomba. Természetesen mindenki megsimogathatja őt, és még egy kis édességcsomagot is kap tőle.

Az összefogáshoz pár ismert ember is csatlakozott. A szórakoztatásban segít Molnár Imre az Irigy Hónaljmirigyből, Müller Attila és kedvese, Larion Zoé, valamint Young G (Béci a Való Világból) is.

Fotó: Meglepke.hu

Kapcsolódó Cikkek